Nå kan du trene og spille samtidig

Sliter du med å motivere deg til hjemmetreningen? Da vil du like Goji Play.

<strong>SENSOR OG HÅNDKONTROLLERE:</strong> Sensoren sender dine treningsdata til Goji Play-appen du laster ned, mens håndkontrollene lar deg spille ulike typer småspill.  Foto: Bluegoji.com
SENSOR OG HÅNDKONTROLLERE: Sensoren sender dine treningsdata til Goji Play-appen du laster ned, mens håndkontrollene lar deg spille ulike typer småspill. Foto: Bluegoji.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er ikke få av oss som har et treningsapparat hjemme som står og støver ned i et hjørne. Det blir noen måneder på trimsykkelen eller tredemøllen, før du plutselig har glemt alt sammen og er oppe i 60 timer på «GTA V».

Det er muligens denne målgruppen Guitar Hero-skaperen Kai Huang hadde i tankene da han lagde Goji Play. Det handler om å bruke to håndkontrollere til å spille spill på en Apple-enhet mens du trener, og tanken er både å få flere til å trene, samtidig som det skal gjøre treningen mindre kjedelig.

For spiller du tv-spill, vet du helt sikkert hvor fort tiden kan fly.

Les: La zombiene jage deg i form

Se hvordan du kan bruke Goji Play:

Foto: Bluegoji.com
Foto: Bluegoji.com
Foto: Bluegoji.com
Foto: Bluegoji.com
Foto: Bluegoji.com
Foto: Bluegoji.com
Foto: Bluegoji.comEnkel i bruk

Goji Play-pakken koster 600 kroner (pluss 180 i frakt), og den inkluderer to trådløse håndkontrollere med et elastisk feste bak, som du enten kan sette på treningsapparatets håndtak eller feste på de to medfølgende skumstengene og så holde de i hendene. Håndkontrollene bruker fire vanlige AAA-batterier, som følger med.

Du fester så en liten sensor til hofta eller ved skoen, som enkelt parres med Goji Play-appen, som så viser dine treningsdata i sanntid.

Les også: Vi tester Olympiatoppens mentale treningsprogram

Ikke til Android

Du parrer også håndkontrollene enkelt til appen, og dermed kan du velge mellom flere enkle spill hvor du skal bokse, kjøre vannscooter, sykle, og så videre. Noen spill er gratis, noen koster litt, og det skal fylles opp med spill så du ikke går lei.

Det som ikke følger med er et feste for Apple-enheten din, og det finnes dessverre ikke en versjon for Android-brukere. DinSide håper noen tar inn produktet til Norge, for dette har vi lyst å prøve.

Les mer om: trening, treningsapp og treningsapparater

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!