Nå kan du ta med deg deg sykkelen innendørs

Et litt annerledes sykkeltrekk - her er «sykkelsokken».

<B>HOLD GRISET UTE:</B> Er du redd for sykkelen står utrygt ute om natten, kan dette være en løsning.  Foto: VELOSOCK.COM
HOLD GRISET UTE: Er du redd for sykkelen står utrygt ute om natten, kan dette være en løsning. Foto: VELOSOCK.COMVis mer

Vi tipper det er en del bedre halvdeler rundt om i landet, hvorav sikkert en mange kvinner, som ikke hopper i taket av glede hver gang sykkelentusiasten i familien drar inn den rådyre og nedgrisete terrengsykkelen inn i huset.

Ja da, det finnes billige sykkeltrekk du kan kjøpe her hjemme, men de er ofte bare presseninger du slenger over sykkelen. Da blir det fortsatt like mye gris som dras med inn.

Design

Velo Sock gjør noe med akkurat det, fordi dette er en sokk du trer rundt hele sykkelen. Og siden sokken består av polyester og elastan, er den lett å tre over sykkelen, i tillegg til at den sitter stramt og tar lite plass. Følgelig passer den bra for de som bor i blokk og er redd for sykkelen kan bli stjålet ute om natten.

Kraftig økning av sykkeltyverier

ELASTAN: Velo Sock er elastisk og sitter stramt over sykkelen.  Foto: VELOSOCK.COM
ELASTAN: Velo Sock er elastisk og sitter stramt over sykkelen. Foto: VELOSOCK.COM Vis mer


Det finnes flere mønster å velge i mellom, så selv den mest designbevisste ektefelle bør bli fornøyd.

Du kan vrenge sokken når du vil vaske den, og du kan også slenge den i vaskemaskinen.

Gratis frakt

Frakt er gratis, så du må ut med litt over 400 kroner for å få den hit. I tillegg kommer norsk moms på rundt hundrelappen.

Lapp sykkelen på ett minutt

Slik fungerer den:

Alt om sykkeltilbehør