Lekker el-moped

ICONs E-Flyer Electric Bike skiller seg ut.

<strong>LEKKER:</strong> Amerikanske Icon spesialiserer seg på produsere klassiske kjøretøy med ny teknologi.  Foto: Icon4x4.com
LEKKER: Amerikanske Icon spesialiserer seg på produsere klassiske kjøretøy med ny teknologi. Foto: Icon4x4.comVis mer

Det amerikanske selskapet ICON spesialiserer seg på å produsere oppdateringer av gamle bilklassikere. Nå har de laget sin første el-sykkel, som egentlig er en el-moped, inspirert av motorsykkelen slik den så ut ved begynnelsen av forrige århundre.

50 eksemplarer

Tanken bak ICON E-Flyer Electric Bike er å blande klassisk design med moderne el-teknologi på en sykkel det kun produseres 50 eksemplar av.

Se mer detaljerte bilder her:

Foto: Icon4x4.com
Foto: Icon4x4.com
Foto: Icon4x4.com
Foto: Icon4x4.com
Foto: Icon4x4.com


Detaljer

Det er ikke bare utseendet som imponerer på sykkelen, her er det lagt mye vekt på detaljer: Håndsydd lær fra Brooks i England, og pulverlakkering med ICON Rocky Mountain Gray.

Sykkelen har en toppfart på 58 km/t i racing-modus med en motorytelse på 3500 watt, og 32 km/t i den gatelovlig innstillingen med en ytelse på 750 watt. Likevel, ingen av delene gjør den godkjent som el-sykkel i Norge. Her hjemme må den registreres som moped.

Blir dyrt

Vekten er 26 kilo, rekkevidden er 30-35 kilometer, mens opplading tar rundt to timer. Pris er 30 store lapper, og frakt til utlandet kan ordnes etter avtale med Icon. Sluttsummen blir uansett neppe hyggelig lesning.

Alt om el-sykkel fra DinSide