Lag dine egen 3D-actionfilmer

Nytt hus til GoPro lar deg bruke to kameraer på én gang.

 Foto: GOPRO
Foto: GOPRO Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Greit, GoPro er kanskje fire år for seint ut med 3D-teknologien, som DinSides utgavesjef Øyvind Paulsen sa det. Likevel: Selv om ikke TV-bransjen satser så tungt på 3D lenger, er det noe annet å filme ditt eget dykk på en eksotisk ferie - og så se det hjemme i stua i 3D.

Det er nå mulig takket være GoPros doble kamerahus Dual Hero System, som lar deg plassere to GoPro Hero+-kameraer ved siden av hverandre.

Les: 4K-actionkamera fra Panasonic

Film og fotografere samtidig

Dermed kan du enten bruke det ene kamerat til å filme og det andre til å fotografere, eller så kan begge filme i 2D, som du igjen kan konvertere til 3D ved å laste ned gratis software.

Her ser du flere bilder av huset:


Styr alt fra ett kamera

Det følger med en synk-kabel, så du kan kontrollere alt fra ett kamera. Det var det morsomme. For skal du investere i to stykker GoPro Hero+ og det nye kamerahuset, ender du på en total på rundt 8.800 kroner. Huset koster 2.200 kroner.

Les også: Et actionkamera som gjør noe GoPro ikke kan

Pakken inkluderer to 3D-briller, så det eneste du trenger er en 3D-TV - og noen tøffe opptak folk faktisk har lyst å se i 3D.

For det er ikke sikkert 3D-videoer fra ferien din på Svindland Camping gjør det verdt å investere i alt dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer