Klax er et øksehode du kan sette på en gren

Men også et smart multiverktøy.

<B>MULTIVERKTØY:</B> Tanken bak Klax er at du skal spare plass i sekken i tillegg til at den inkluderer en rekke verktøy.   Foto: KLECKERKNIVES.COM
MULTIVERKTØY: Tanken bak Klax er at du skal spare plass i sekken i tillegg til at den inkluderer en rekke verktøy. Foto: KLECKERKNIVES.COM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klecker Knives er et lite og sjarmerende far og sønn-selskap i USA som driver med kniver. Ingeniør-far Glenn er oppfinneren med unge Nathan som assistent.

Deres siste oppfinnelse er en serie øksehoder kalt Klax, som ble fullfinansiert på Kickstarter på tre dager.

Denne gjør vedkløyving mye enklere

Multiverktøy

SKAFT: Far og sønn i Klecker Knives selger også egne skaft til Klax-øksehodene.  Foto: KLECKERKNIVES.COM
SKAFT: Far og sønn i Klecker Knives selger også egne skaft til Klax-øksehodene. Foto: KLECKERKNIVES.COM Vis mer


Og disse øksehodene skiller seg ut ved at du kan ha de i lomma for så å skru de fast når du finner en passe kraftig pinne eller gren i skogen, og dermed sparer du plass i sekken.

Men hvorfor ikke bare kjøpe en billig, liten turøks? Vel, her kommer det andre poenget inn. Klax-øksehodene er også multiverktøy som inkluderer karabinkrok, flaskeåpner, skrape, hammer, hull til å feste tau i, linjal, fem fastnøkler og unbrakonøkkel.

Sagen som også er en øks - og mer

Se hvordan den fungerer her:

Øksene koster fra 450 kroner og oppover (pluss 180 kroner i frakt), men flere av de enkleste modellene begynner nå å bli utsolgt.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!