Jollyroom tilbakekaller barnestol og barnevogn

Fare for kvelning og annen skade.

FARLIGE: Jollyroom tilbakekaller disse produktene. Foto: Jollyroom
FARLIGE: Jollyroom tilbakekaller disse produktene. Foto: Jollyroom Vis mer

Selskapet Jollyroom tilbakekaller barnestolen Moweo Lucas 2 in 1, samt barnevognen North 13.5 Maxi Jogger. Årsaken skal være feil ved produktene som potensielt kan være farlig for barnet. Det var det svenske Konsumentverket som varslet om dette i en pressemelding tidligere i dag.

Dinside har vært i kontakt med Jollyroom i Norge, og fått bekreftet at produktene også har blitt solgt i Norge, og at tilbakekallingen også gjelder her.

Dersom barnestolen ikke brukes korrekt, er det være fare for at barnet kan gli ut gjennom benåpningen og bli hengende fast etter hodet. Dermed vil det også være en fare for at det blir kvalt, ifølge Konsumentverket.

Barnevognen skal på sin side ha en konstruksjonssvakhet som gjør at den kan velte, med tilhørende fare for at barnet blir skadet.

Dersom du eier noen av disse produktene, ber Jollyroom deg om å slutte å bruke dem umiddelbart. Videre får Dinside opplyst at man tar kontakt med kundeservice hos Jollyroom.no og ber om en returseddel for å få kreditert kjøpet. Returen skjer via Postnord.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!