<strong>IKKE DYR: </strong>Helmmate koster bare noen hundrelapper i Danmark, og det jobbes med å få den distribuert i Norge.
IKKE DYR: Helmmate koster bare noen hundrelapper i Danmark, og det jobbes med å få den distribuert i Norge. Vis mer

Hvor gjør du av sykkelhjelmen?

Det løser dette danske produktet, som også gjør én ting til.

Det er høyst fornuftig å bruke sykkelhjelm, men det er ikke alltid like lett å vite hvor du skal gjøre av hjelmen – spesielt hvis du befinner deg i en storby og skal møte noen for en kopp ... kaffe. Det er ikke særlig fristende å henge den på sykkelen, og sleper du den med deg på café, er det lett å glemme den igjen.

Det kan føre til at dropper å bruke sykkelhjelm, som bare er veldig, veldig dumt.

Les: Denne sykkelhjelmen kan krympes

Løser problem med glans

Det er her de danske drenge i Helmmate kommer inn i bildet. Deres, ja, nettopp, Helmmate løser «hvor-i-svarte-skal-jeg-gjøre-av-sykkelhjelmen?»-problemet med glans. Du fester deres beholder under setet, her ser du hvordan, tar så ut trekket og drar det over sykkelhjelmen du nå har plassert på setet.

Foto: Helmmate.com
Foto: Helmmate.com
Foto: Helmmate.com
Foto: Helmmate.com
Foto: Helmmate.com

Se den fra flere vinkler:

Den andre tingen

Deretter låser du trekket fast ved å feste en hengelås med kode gjennom de to gliderne på glidelåsene. Og nå har du sikkert skjønt hvilken annen ting Helmmate-en gjør: den holder setet ditt tørt. Dermed kan både du og bakenden din komme deg trygt og tørr hjem.

Les også: Stor test av sykkelhjelmer

Den koster bare 220 kroner i Danmark, og skal du tilsendt må du legge på rundt 90 kroner for frakt. Helmmate forteller til DinSide at de jobber med å få distribusjon til Norge.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Se reklamen her:

Alt om sykkel fra DinSide