Gjør heisturen behageligere

The Lifty gjør deg mindre sliten i beina.

<strong>SMART:</strong> Du hekter på ringen på karabinhaken uten å måtte bøye deg ned, så gjør Lifty resten av jobben.  Foto: TheLifty.com
SMART: Du hekter på ringen på karabinhaken uten å måtte bøye deg ned, så gjør Lifty resten av jobben. Foto: TheLifty.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kjører du mye snowboard i bakker med skiheis? Blir du ofte sliten i det ene benet fordi det bærer all vekten av brettet når du tar skiheisen?

Eller fordeler du vekten ved å stikke den andre støvelen under brettet, og dermed risikere å skrape opp dine dyre og nyinnkjøpte snowboardstøvler?

Ofte sliten i beina?

Plages du av disse ikke akkurat voldsomt store utfordringene (vi har har kjørt brett én gang, så vi er litt på tynn is her), er det uansett deg skaperne av Lifty har hatt i tankene.

MINDRE SLITEN: Lifty fordeler vekten på begge beina, og skal gjøre deg mindre sliten.  Foto: TheLifty.com
MINDRE SLITEN: Lifty fordeler vekten på begge beina, og skal gjøre deg mindre sliten. Foto: TheLifty.com Vis mer


Enkelt

Du fester bare Lifty rundt skoen med en reim, og når du setter deg på stolheisen trer du metallringen som henger på Lifty på karabinhaken som du allerede har festet på brettet.

Karabinhaken har en magnet som gjør det enkelt å få metallringen av og på.

Når så heisen tar av strekkes bare stroppen fra Lifty seg, og dermed skal vekten nå fordeles på begge ben. Lifty koster 250 kroner, pluss frakt.

Her ser du hvordan det fungerer:

Les mer om: snowboard, vintersport og sko