<strong>VILLMARKSBADEKÅPEN</strong> Den koster 1800 kroner og er laget for å tåle utendørs bruk.  Foto: Produsent
VILLMARKSBADEKÅPEN Den koster 1800 kroner og er laget for å tåle utendørs bruk. Foto: ProdusentVis mer

Gavene du ikke vil ha til jul

Sko, belte, badekåpe, genser og bukse som ingen andre har. Det er det kanskje en grunn til?

Det er mye rart man får til jul som man ikke nødvendigvis ønsker seg – eller engang visste eksisterte. Ting som på humoristisk vis skal passe mottakerens personlighet så bra at onkel Gunnar kan humre i skjegget over akkurat hvor festlig det vovede slipset var.

Sånne gaver, ja.

Peis på magen

Du har kanskje en slektning med sans for stygge julegensere som gir deg vondt i øynene? Hvorfor ikke gjøre vondt verre med en Knit Crackling Fireplace Ugly Christmas Sweater. Til denne styggkule genseren laster du ned en egen app som du så fyrer opp, før du setter mobilen i en egen og visstnok trygg lomme foran på genseren.

GØY? Vi synes i alle fall det er festlig med en genser som har en "levende" peis.  Foto: Produsent
GØY? Vi synes i alle fall det er festlig med en genser som har en "levende" peis. Foto: Produsent Vis mer


Det morsomme (alt er relativt, dere) er at flammene i appen gir inntrykk av å være strikket, så de skal stå i stil med resten av genseren. Trykker du på skjermen, slår du peisen din av og på. Genseren koster 599 kroner pluss 89 kroner for frakt.

Lys i løypa

Til tross for at de ser ganske like ut, er snowboardere kjent for å være opptatt av at de er individualister. Alle mann. Derfor er det viktig å skille seg ut, og klarer du å få fatt i et par Nike Lunarendor QS-snowboarstøvler, tipper vi du blir den mest individualistiske av dem alle i bakken.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Foruten å være en høyteknologisk snowboardstøvel, har den 30 LED-lys formet som Nike sin logo på siden. Denne kan du slå av eller på, og håpe at bindingen ikke kommer i veien. Dét hadde jo vært kjipt.

LA DET BLI LYS: Snowboard-støvelen det er umulig å ikke legge merke til. Såfremt det er lyst, da.  Foto: Produsent
LA DET BLI LYS: Snowboard-støvelen det er umulig å ikke legge merke til. Såfremt det er lyst, da. Foto: Produsent Vis mer


Trom på tøyet

Folk som spiller trommer på knærne sine kan være ganske irriterende, og nå kan det bli verre. Mye verre. Kickstarter-prosjektet Drum Pants er akkurat det du tror det: Bukser du kan spille trommer på.

BUKSETROMMESETTET Du kan bli en sann plage for omgivelsene dine, hvis kobler Drum Pants til en høyttaler.  Foto: Produsent
BUKSETROMMESETTET Du kan bli en sann plage for omgivelsene dine, hvis kobler Drum Pants til en høyttaler. Foto: Produsent Vis mer


Du fester en tynn borrelås-stripe på innsiden av buksene og den har to sensorer hvor du kan velge fra over 100 lyder. Du kan også feste en borrelås inni skoen din for å spille på en trommepedal, og Drum Pants fungerer dessuten sammen med en rekke musikk-apps.

Du kan velge mellom å koble enheten til et headset, eller plage omgivelsene dine med å koble den til en høyttaler. Kan forhåndsbestilles til rundt 600 kroner pluss rundt 60 kroner i frakt. Hvis du tør.

Villmarksbadekåpen

Vi alle har alle en sjuskete badekåpe hengende hjemme som vi bruker noen få ganger i året, som av en eller annen grunn alltid er for liten. Vel, vi kunne godt tenke oss å bytte den ut med Winnifred Beach-badekåpen, ment for den sporty villmarkstypen.

NOE SPESIELT: Finnes det egentlig et behov for en villmarksbadekåpe? Foto: Produsent
NOE SPESIELT: Finnes det egentlig et behov for en villmarksbadekåpe? Foto: Produsent Vis mer


Badekåpen er laget av bambus-materiale, og kommer en justerbar hette, borrelås-lomme, en lomme for penn, mobil og tannbørste og to dype sidelommer med plass til iPad. Beltet er også ekstra langt, så ikke vinden skal blåse opp badekåpen på fjellet og ufrivillig blotte deg for en familie på tur.

Dessverre sendes ikke produktet utenfor USA, så her må du bruker alternativer, som for eksempel Jet Carrier eller USA Scandinavia.

Grillbeltet med plass til alt

Har du en grillentusiast du vil gi en gjerne vil gi noe annet enn varme tanker, kan BBQ Pit Boss-grillbeltet gjøre at saken er biff. Vær obs på at beltet ikke kommer med alt det morsomme tilbehøret den er avbildet med, men kun en flaskeåpner og to karabinkroker. Alt det andre må kjøpes separat. Hvis man da ikke har mye av det liggende hjemme i en skuff.

 Foto: Produsent
Foto: Produsent Vis mer

De sender til Norge, pris er 670 kroner pluss 300 kroner i frakt.