<strong>NOE FOR HAGEN?</strong> Tiltrekk deg de skumleste fuglene i nabolaget med dette Dødsstjerne-fuglehuset i keramikk.  Foto: Thefowndry.com
NOE FOR HAGEN? Tiltrekk deg de skumleste fuglene i nabolaget med dette Dødsstjerne-fuglehuset i keramikk. Foto: Thefowndry.comVis mer

For Star Wars-entusiasten

Endelig et tøft fuglehus.

Som millioner av godt voksne menn verden over har også vi vokst opp med de originale Star Wars-filmene. Derfor kjenner vi det rykker litt i lommeboka når vi ser et morsomt Star Wars-produkt. Men, det skjer sjeldnere og sjeldnere.

Helt til vi oppdaget denne tassen.

Skjulested for onde fugler

Det er intet mindre enn et offisielt lisensiert Star Wars-fuglehus i keramikk. Som alle observante stjernekrigere har fått med seg er det selvsagt Dødsstjernen det dreier seg om. Det lille huset veier 670 gram og måler 13,5 cm i diameter og skulle altså være det perfekte skjulestedet for nabolagets aller ondeste pip-piper.

ALDERSGRENSE: Er den for skummel for de under 5 år? Foto: Thefowndry.com
ALDERSGRENSE: Er den for skummel for de under 5 år? Foto: Thefowndry.com Vis mer


Koster litt

Den koster 240 kroner, og det er ikke så ille. Dessverre er frakten like dyr, og så skal staten ha litt moms, og da begynner vi å nærme oss nesten 600 kr. Men likevel, denne er øverst på julegavelisten vår i år.

IKKE MED: C-3PO følger dessverre ikke med.  Foto: Thefowndry.com
IKKE MED: C-3PO følger dessverre ikke med. Foto: Thefowndry.com Vis mer