<strong>PATRIOT:</strong> Det er tydelig at disse julesokkene er populære blant amerikanske soldater som er stasjonert i utlandet.  Foto: Lapolicegear.com
PATRIOT: Det er tydelig at disse julesokkene er populære blant amerikanske soldater som er stasjonert i utlandet. Foto: Lapolicegear.comVis mer

For de barskeste

Julesokkene som er inspirert av vernevester.

LA Police Gear selger disse julesokkene, som vi ved første øyekast trodde var ganske tullete. Og av dårlig kvalitet.

Men skal vi dømme etter anmeldelsene på siden deres, er sokkene laget av solid materiale – og visstnok populære. Ikke minst på grunn av den lave prisen, skulle vi tro. Vel, for de som bor i USA.

Ute i siste liten? Denne ribba må du IKKE kjøpe

Coyote-brunt

Sokkene kommer i svart, coyote-brunt og militærgrønt (de to sistnevnte er utsolgt for sesongen), og har fire borrelås-lommer, to for småting (kuler?) og to for lommelykter. Den har også glidelås på midten og en hoftespenne – alt for å gi den autentiske vernevest-følelsen.


Soldater

Skal vi dømme etter tilbakemeldingene, er sokkene populære blant soldater stasjonert i Afghanistan – og, ja, mannfolk generelt. Vi hadde i alle fall blitt glad for en slik.

Les også: Dette er Norges beste julemat

Sokkene koster bare rundt hundrelappen, og de sender til Norge. Dessverre blir det 290 kroner i frakt i tillegg. De selges også i Norge på ArmyGear til 299 kroner per stykk.

Alt om jul fra DinSide