Flippfloppene for den sosiale

Disse sommersandalene har et budskap.

<strong>MORO? </strong>Eller bare tullete.  Foto: Produsent
MORO? Eller bare tullete. Foto: Produsent Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Du forventer kanskje ikke så mye nyvinninger innen flippflopper, men Flip Sidez har klart å tenke litt nytt. Foruten å lage vanlige flippflopper i standard og deluxe-utgaver, har de kommet opp med en idé vi liker godt.

Les: Flippflopps kan være skadelig

Lag et budskap

Du kan nemlig få tilsendt flippflopps som avgir trykk i sanden hvor det står akkurat det du vil. Ved å hule ut undersiden av sandalen med tekst og symboler, gir du dermed verden et budskap på stranden som vaskes vekk i løpet av dagen. Heldigvis, vil vi anta, for nå raser det kanskje en usedvanlig vulgær beskjed i hodet ditt som du gjerne vil fortelle dine medmennesker mens du spaserer på stranda på Kanariøyene om noen uker.

Les også: Sommeren mest praktiske produkter (Saken fortsetter under bildet.)

EN OPPFORDRING: Som muligens kan få uante følger.    Foto: Produsent
EN OPPFORDRING: Som muligens kan få uante følger. Foto: Produsent Vis mer


Bare fantasien setter grenser

Flip Sidez har også en rekke ferdigtrykte flippflopps med mer typiske utsagn som «Don't worry Be happy», «Follow Me» og «Carpe Diem». Her er det likevel bare fantasien som setter grenser, og er «Raufoss i mitt ♥» eller «Jeg spiser hvalbiff» noe du vil fortelle andre turister, så er det helt opp til deg.

Tips: Dra til verdens beste strand

Billig

Dette konseptet har tidligere bare vært tilgjengelig for firmaer som har bestilt større kvanta fra grossister i Asia, og da kun med samme tekst. Derimot koster det bare 225 kroner (alt inkludert) å få noen speisaldesignete flippflopps til Norge, altså i mange tilfeller mindre enn hva du må betale for Havaianas her hjemme. Flip Sidez skulle vel være perfekt som bursdagsgave, eventuelt et utdrikningslag som skal til en strand.

SKRIV HVA DU VIL: Og det må ikke være vulgært.  Foto: Produsent
SKRIV HVA DU VIL: Og det må ikke være vulgært. Foto: Produsent Vis mer