<strong>ALT DU TRENGER? </strong>Det skal i praksis holde å ta med denne flaska og en sluk på fisketur.  Foto: Reel Cool
ALT DU TRENGER? Det skal i praksis holde å ta med denne flaska og en sluk på fisketur. Foto: Reel CoolVis mer

Flasken du kan fiske med

En praktisk vannflaske for deg som vil fiske hvor enn du er.

Tanken bak Reel Cool Fishing Bottle, er at du skal kunne fiske når som helst og hvor som helst.

Fiskeferie? Slik er det å fiske i Karibien

50 meter snøre

Det du får er i utgangspunktet en helt vanlig vannflaske, som også fungerer som et håndsnøre som sitter på flaska nederst ved bunnen. Snøret holder seg på plass takket være et elastisk bånd, og du har 50 meter til rådighet.

Les: Et annerledes fiskespill

Kom på ideen på ferie

Beklager – dette elementet er ikke lenger tilgjengelig.

Matt Grimes, mannen bak fiskeflasken, sier han kom på ideen da han var i Mexico for noen år siden. Der så han de lokale fiske med snøre som var surret rundt drikkeflasker. Hvorfor ta med seg begge deler, tenkte han, og dro hjem til USA for å lage en prototype som senere resulterte i at produktet nylig ble lansert for salg.


Mann mot fisk

«Den skal ikke erstatte stang og snelle, men er ment for de turene hvor det ikke er praktisk å ta med seg en fiskestang, som villmarksturer, rafting, kajakk- og sykkelturer. Du får også virkelig oppleve hvordan det er å kjempe mot en fisk – mann mot mann,» har Matt uttalt.

Les også: Sommerens villmarkstilbehør

Billig

Du må ut med 247 kroner for å få Reel Cool Fishing Bottle til Norge (alt inkludert). Alternativt kan du forsøke deg på din egenproduserte variant.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hvor solid den er aner vi ikke, men du skal nok ikke prøve deg på for store fisker.

Alt om fiske fra DinSide

Slik fungerer den i praksis: