Fatbike-trehjulingen

Juggernaut Fat-tire Bullfrog Trike går neppe raskt, men du kommer deg i det minste over hindringer.

<b>OPPSIKT:</B> Folk snur seg ikke lenger etter Fatbikes, men denne vil nok garantert vekke oppsikt.  Foto: RIDERUNGU.COM
OPPSIKT: Folk snur seg ikke lenger etter Fatbikes, men denne vil nok garantert vekke oppsikt. Foto: RIDERUNGU.COMVis mer

Ja, hva er egentlig vitsen med en trehjuls-fatbike til 14.000 kroner? Vel, det er en vits, sier selskapet bak, det California-baserte Rungu.

Og det er at denne tjukkasen skal flyte over sand og snø mye bedre enn tradisjonelle fatbikes. Faktisk hevder produsenten at den gjør det hele 50 prosent bedre enn andre tjukkaser på de underlagene.

Les: Eletrisk tjukkassykkel - for jakt

Unik ramme

Det skal skyldes kombinasjonen av den lange rammen og de to hjulene foran, som i følge produsenten skal gjøre at den takler over 15 centimetere høye hindringer i veien uten problemer.

Flere bilder her:

Foto: RIDERUNGU.COM
Foto: RIDERUNGU.COM
Foto: RIDERUNGU.COM


Den svinger som en vanlig sykkel, sier Rungu, men altså med mye mer stabilitet - dette er jo tross alt en trehjulssykkel.

Kjøpe fatbike? Nå koster de under 6000 kroner!

Hvor tung er den egentlig?

Det er lagt vekt på at Juggernauten vil by på mye lav giring, da dette beistet neppe er lettråkket. Eller lett. I de tekniske spesifikasjonene står det nemlig ingenting om vekt, da den muligens er ganske avskrekkende.

Men: Det er lagt til rette for at el-motor kan monteres på Juggernauten, og først da tror vi den virkelig kommer til sin rett.

Det kommer ikke frem av nettsiden til Rungu om de sender produktet utenfor USA.

Alt om sykkel fra DinSide