<strong>BOMBESIKKER?</strong> Det skal visstnok ikke bare være en salgsgimmick. Foto: Produsenten
BOMBESIKKER? Det skal visstnok ikke bare være en salgsgimmick. Foto: ProdusentenVis mer

Er dette verdens mest solide sykkelvesker?

Knurled Welded Waterproof Rolltops skal tåle mer juling enn de fleste andre sykkelvesker.

Ja, det amerikanske sykkelveskeselskapet Chrome Industries skryter av at veskene er så solide at de altså er bombesikre. Og nei, det er ikke visstnok ikke bare en salgs-gimmick.

For tankegangen i de nærmere 20 årene det San Francisco-baserte selskapet har eksistert, har alltid vært å lage ekstremt solide sykkelvesker for sykkelbud og andre helårs jobbsyklister.

Les: Disse sykkelveskene er håndlagde

Militær kvailtet

Følgelig er de ikke så opptatt av trender, men av funksjonalitet og solide materialer, i dette tilfellet mange av de samme materialene som det amerikanske militæret bruker på sitt utstyr.

Se veskene her:

Foto: Chromeindustries.com


Helt vanntette

Derfor kommer alle deres sykkelvesker, som uvant nok produseres i hjemlandet, med livstidsgaranti. Og veskene i serien «Knurled Welded Waterproof Rolltops» er ikke bare bombesikre, de er også helt vanntette. Takket være såkalte rulletopp-låser hvor du bretter åpningen ned noen lag, før du lukker den med en spenne.

Chrome hevder veskene er 70 lettere enn andre sammenlignbare vanntette vesker, hvor den letteste vesken veier kun 225 gram. Prisene ligger på 600 til 950 kroner pluss 400 kroner i frakt (samt norsk moms).

Les også: Enmannstelt du fester på sykkelen

Alternativer

Du finner lignende sykkelvesker her hjemme fra tyske Vaude med samme vanntette rulletopp-lukkesystemer. De veier derimot mer og det står ingenting om at de er bombesikre.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hvis sånt er viktig for deg.