<strong>TIL Å SPISE OPP:</strong> Dette er den sørafrikanske "Løvehviskeren" Kevin Richardson, som koser seg med en av sine venner. Han har et GoPro festet til et tredjepersons-feste fra SailVideoSystem montert på ryggen.
TIL Å SPISE OPP: Dette er den sørafrikanske "Løvehviskeren" Kevin Richardson, som koser seg med en av sine venner. Han har et GoPro festet til et tredjepersons-feste fra SailVideoSystem montert på ryggen. Vis mer

Enda et nytt GoPro-kamera

Harder, better, faster, stronger, og så videre.

Når man ser hvor gode filmer det blir ut av GoPros forrige actionkamera, Hero3 Black Edition, er det nesten litt vanskelig å forstå behovet for å gjøre dette enda bedre.

Men behovet er der tydeligvis, for det er vel ikke uten grunn GoPro nærmest har monopol på actionkameramarkedet.

Finnes det alternativ til GoPro? Ja, vi har testet

Mer (eller mindre) av alt

Det nye flaggskipet har en «+» etter seg, selv om både vekt og størrelse har blitt mindre. Dette er tallene som skal lokke deg til et kjøp:

  • 20 prosent mindre

  • 33 prosent skarpere bilde

  • 25 prosent lenger batteritid

  • Fire ganger raskere Wi-fi

Foto: GoPro.com

Her kan du se Black og Silver-utgavene:

Andre nyheter

Det var tallene. Den nye pluss-utgaven kommer som vanlig i en Black og Silver-utgave, og forskjellene kan du finne her.

Gjør om mobilen til et actionkamera: DinSide har testet

En annen nyhet er SuperView, som produsenten sier «fanger verdens mest fengslende vidvinkelperspektiv» og som altså gjør om 4:3-film om til 16:9. Auto Low Light skal ifølge produsenten justere bildefrekvensen automatisk i svakt lys, mens kameraet nå kan oppdatere seg trådløst via GroPro-appen. Det er også gjort forbedringer med lydgjengivelsen.

Dyrt!

Har du allerede en GoPro HD Hero3, er 3.800 kroner for den nye Black-utgaven voldsomt ekstraavagant. Men har du GoPro HD Hero2 eller lavere, kan det kanskje være på tide på en oppgradering.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Husk at også at Silver-utgaven til 3.000 kroner har mange av disse nye forbedringene, så det er mulig det holder med den.

3.700 for et actionkamera er og blir dyrt.

Test: Mobilen med et av markedets beste kameraer

Her kan du se reklamfilmen med «Løvehviskeren»:

Alt om kamera fra DinSide