<strong>HYBRID:</strong> Lyst på en blanding av Segway, skateboard og balansebrett? Foto: S-Walker.com
HYBRID: Lyst på en blanding av Segway, skateboard og balansebrett? Foto: S-Walker.comVis mer

En balansekunst

S-Walker Board er balansebrettet som går fremover.

Tradisjonelt har det vært «sterke begrensninger på bruken av motoriserte innretninger på arealer som er avsatt til gående og syklende» her til lands.

Men i takt med at den nye regjeringen har gitt klare signaler om at det skal bli fritt frem for Segway og lignende kjøretøy, krysser vi enn så lenge fingrene for at tyske S-Walker Board kan dukke opp på norske fortau.

Hva er det?

Det tyske selskapet spesialiserer seg nemlig på Segway-lignende kjøretøy, og deres Board er kort forklart en blanding av Segway, skateboard og balansebrett.

To elmotorer

I likhet med Segway-en har den to hjul. Disse er plassert på midten av brettet og drives frem av to elmotorer på 250 watt. Den innebygde gyroskopen gjør at du kan bevege ved å lene deg fremover og tilbake, akkurat som på Segwayen.

Men noe fartsmonster er det ikke.

Topphastighet er oppgitt til mellom 6-10 km/t, avhengig av hvor god du er til å kjøre. Det tar én time å lade den og du vil kunne kjøre rundt 10 km før den må lades på nytt. Litt avhengig av vekten din. Og, skulle vi tro, hvor god balanse du har.

S-Walker forteller til DinSide at den kommer for salg om to uker og at den kan sendes til Norge. Pris blir da litt over 5000 kr før norsk moms.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Her har du reklamevideoen:

Alt om el-sykkel og Segway