<strong>DYR MORO: </strong>Du kan få den til Norge, men det vil koste flesk.  Foto: Produsent
DYR MORO: Du kan få den til Norge, men det vil koste flesk. Foto: ProdusentVis mer

Drømmer du om bilcamping?

Her er den mobile eventyrtraileren du skulle ønske du hadde.

SylvanSport GO Camper er en våt drøm for friluftsentusiasten som vil ha campingvognen som fungerer som en sveitsisk lommekniv. Eller, som produsenten i North Carolina kaller den: «en mobil eventyr-trailer». Det er nesten så en kan spørre seg: Hva er det den IKKE gjør?

Les mer om sommerens villmarkstilbehør

Ekstremt allsidig

MYE PLASS: Ved noen enkle grep kan det bli plass til fire soveposer.  Foto: Produsent
MYE PLASS: Ved noen enkle grep kan det bli plass til fire soveposer. Foto: Produsent Vis mer


En tilhenger du kan sette sykler, kanoer, ATV-er og motorsykler i, kjøre i ulendt terreng og så gjøre det om til et telt når du er fremme ved målet. Da får du opptil fire sengeplasser, samt nedfellbar benk og bord med plass til fire voksne. Dét er bare noe av hva GO gjør, og du får dessuten kjøpt en rekke tilbehør – hvis lommeboken skulle tillate det. (Les en test her)

Det blir dyrt!

For billig blir det ikke. Kjøper du den rett fra fabrikk i USA, vil det koste deg rundt 46.000 kroner, før frakt, registrering og så videre. Så kommer alt ekstrautstyret eventuelt i tillegg. Det går an å kjøpe den fra eller i Tyskland, men som forhandler Stefan hos Sylvansport.eu sier til DinSide: «Så klart det går an å sende GO til Norge, men det vil koste penger.» Prisene fra forhandleren i Tyskland ligger på 75.000 kroner for standarversjonen og nesten 90.000 kroner for luksusversjonen. Vi kjenner ikke til om den er godkjent for bruk på norske veier.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Se hvor mange muligheter den har: (Saken fortsetter under videoen)

Flere alternativer

DinSide har tidligere omtalt produkter fra produsenten Moby. De lager spesielle vogner for forskjellig type bruk, blant annet hengere som er ment å hekte bak på en motorsykkel og en variant som egner seg godt i terrenget.

Mer om Moby-hengerne

Men det behøver ikke stoppe der. Det finnes faktisk campinghengere for SYKKEL også! Blant annet viste caravanprodusenten Dethleffs frem en sykkelcampingvogn ved navn "Biker" som både har sengeplass til to, sofa og kjøkkenfasiliteter, og likevel ikke veier mer enn 80 kilo.

Se også konseptet som er laget for bruk til vanns.

Les også: Overnatter du i en tikkende bombe?