Beltet som forteller deg veien

Triposo Travel Belt er for deg som vil slippe å glane på kartet på mobilen.

ERSTATTER KART: Er dette din fremtidige veiviser? Foto: Triposo
ERSTATTER KART: Er dette din fremtidige veiviser? Foto: Triposo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har alle vært der: Du står på et torg i stor og fremmed by uten noen idé om hvor du er eller hvor du skal. Kanskje bruker du et digert kart som holder på å fly fra deg eller en karttjeneste på mobilen til finne ut hvor i svarte du er.

Uansett ser alle at du er en turist. Og det er det ikke alle som liker; man vil jo gjerne føle seg som en av de innfødte.

Les: En veldig smart reise-app

Se det du kom for å se

Men det største problemet med kart og karttjenester er at du ofte kikker på noe annnet enn det du faktisk kom for å se, og det er nettopp dét som er tanken bak folkefinansieringsprosjektet Triposo Travel Belt.

Her kan du se reklamen:

Les også: Pass deg for taxitilbud på reise

Dustete?

Reise-app-selskapet Triposo jobber nå med en prototype som er like enkel som den er genial/dustete, vi er ikke helt sikre hvor vi lander. Slik fungerer det uansett: Du kobler beltets tilhørende minijack-ledning til inngangen på mobilen din og fyrer opp en av Triposos kart-apps og så plotter inn målet ditt.

Viktig: Vet du hva reiseforsikringen dekker?

Det som skjer nå er at du kan legge mobilen din i lomma og la belte fortelle deg veien. Det gjør den ved at en av de fire knappene på innsiden av beltet vibrerer, enten til høyre, venstre, rett frem eller bakover. Da er det altså bare å følge signalene.

Hvor godt dette fungerer i praksis, er en helt annen sak. Har du troen? Vel, da kan du spytte inn 300 kr. og få beltet i februar.

Alt om reise fra DinSide

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer