Årets sommerprodukter

Tingene som gjør badesesongen mer behagelig. I alle fall i teorien.

<strong>MULTI-HÅNDKLE: </strong>Er dette badehåndkleet som har alt? (Modell ikke inkludert.)  Foto: Produsent
MULTI-HÅNDKLE: Er dette badehåndkleet som har alt? (Modell ikke inkludert.) Foto: Produsent Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Turen på stranda i utlandet eller hjemme kan være kaotisk og slitsom. DinSide har funnet frem noen produkter som angivelig kan gjøre møtet med sand og vann litt enklere.

LES OGSÅ:

Disco-håndkle

Hi-funs Hi-Sun-håndklee gjør fire ting: Den kan forvandles til ryggsekk, brukes som håndkle, brukes som liggeunderlag med tilhørende pute og kommer med det produsenten sier er kraftige innebygde høyttalere som alle mobiler kan kobles til via jack-inngangen. Håndkleet er priset til 440 kr., men kan ikke sendes til Norge, så du må bruke en egen tjeneste for å få den hit.

Sjekk den noe tvilsomme reklamen her:

Finn ting og ektefelle

StickNFind har laget små Bluetooth-sporende «klistremerker» som kan festes på alt det du ikke vil miste på stranda (iPod, hund, barn, ektefelle), og så kan du spore den og de på en radar du får med StickNFind-appen du laster ned på mobilen.

FUNKER IKKE? StickNFind har fått mye kjeft på nett.  Foto: Produsent
FUNKER IKKE? StickNFind har fått mye kjeft på nett. Foto: Produsent Vis mer

Problemet er at dette visstnok ikke fungerer så godt i praksis, og det hagler med negative tilbakemeldinger om dårlig rekkevidde og parringsproblemer på Google Play (finnes også på iTunes), hvor appen ligger på 2.2 i score. Cirka 350 kr. (frakt inkludert, ikke moms).

Parasollen som ikke flyr vekk

En atskillig høyere score på Amazon får det såkalte strandankeret The Noble, som er svært enkelt i bruk. Det er bare en pose du fyller med sand og så fester du den med borrelås til strandparsollen.

HOLDER FAST:  For deg som er lei av parasoller som flyr vekk.  Foto: Produsent
HOLDER FAST: For deg som er lei av parasoller som flyr vekk. Foto: Produsent Vis mer

Les: Parasoll-trikset som gjør Syden-ferien mye billigere

Dermed flyr den ikke vekk, noe som er veldig praktisk hvis du skal på ferie til vindrike steder som Lanzarote eller Fuertaventura. Rundt nitti kroner på Amazon, men varen sendes ikke til Norge, så du må bruke JetCarrier-tjenesten vi nevnte tidligere for få den hjem. Eventuelt kan du lage en selv.

Andre produkter som gjøre strandturen enklere

Vanntett lomme til mobilen

VANNTETT LOMME:  En lokk sikrer mobilen din fra å bli våt.  Foto: Produsent
VANNTETT LOMME: En lokk sikrer mobilen din fra å bli våt. Foto: Produsent Vis mer

Kickstarter-prosjektet Stash Shorts hevder de skal lage kortbukser med en helt vanntett lomme som du kan ha mobilen i. Legg mobilen inn, klikk lokket på plass, og glem at mobilen er i lomma når du ved et uhell faller i bassenget.

Hvorvidt dette funker i praksis er en annen sak. Og hvorvidt dette blir en realitet, er også heller tvilsomt. Grunderne mangler 665.000 kroner før de er i mål, og deadline er rett rundt hjørnet.

Vanntett lyd

En flytende og vanntett musikkspiller som du også kan bruke til å føre samtaler med? ECOXGEARS ECOXBT (alle X-ene sier vel noe om målgruppen de vil nå) gjør alt dette, i tillegg til å tåle mye juling. Produsentene sier den har batteritid på minst ti timer, og kan parres og kobles med alt via Bluetooth eller minijack-inngang. Akkurat denne har vi troen på.

Sjekk reklamen her:

ECOXBT sendes ikke til Europa og heller ikke til postboksadresser i USA, så derfor må du bruke en egen bestillings og frakttjeneste.

Les mer om tjenesten her