Allsidig Bluetooth-høyttaler

Vil du ha musikk på sykkelturen, i parken, på stranda eller rundt leirbålet? Da kan Turtle Shell være noe for deg.

<strong>SKILPADDE: </strong> Designet er inspirert av skilpaddens ryggskjold, men ligner mer en futuristisk romstasjon.   Foto: Produsent
SKILPADDE: Designet er inspirert av skilpaddens ryggskjold, men ligner mer en futuristisk romstasjon. Foto: Produsent Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Outdoor Tech har fått fullfinansiert Kickstarter-prosjektet Turtle Shell, en Bluetooth-høyttaler ment for bruk der det måtte passe deg, og da spesielt utendørs og ikke minst på en sykkel.

Sett den på kamerastativ

Takket være et feste du kjøper separat, kan Turtle Shell festes på alt fra barnevogner til sykler, i tillegg til at festet også er klargjort for nesten alle typer kamerastativer, som for eksempel denne. Produsenten sier dette er den første Bluetooth-høyttaleren som gjør det. Det er også mulig å feste en karabinkrok på den, så du kan la Turtle Shell dingle fra ryggsekken på tur i marka.

NYVINNING: Øverst fester du høyttaleren, nederst setter du festet på et kamerastativ. Foto: Produsent
UNDERSIDEN: Her skrur du fast festet, som kjøpes separat. Foto: Produsent
IKKE FOR ALLE: Trolig vil støyen fra denne vekke irritasjon i skogen. Foto: Produsent
NØDVENDIG? Produsenten er stolte av at den kan festes på et kamerastativ, vi er ikke helt sikre på hvor nødvendig den funksjonen er. Foto: Produsent
UTVALG: Finn din farge. Foto: Produsent

Flere bilder her:

Passer norsk vær

Turtle Shell-høyttaleren skal tåle værmessig juling inntill en viss grad, og kan fint brukes på sykkelturer i regnvær eller få litt vann på seg på stranda. Den har innebygd mikrofon for samtaler, har rundt 10 timers batteritid og lades opp på to timer med USB. Den kommer også med en tilhørende 3,5mm-kabel hvis du ikke vil bruke Bluetooth.

Les: Denne høyttaleren kan du bruke i dusjen

Bråkmaker

Høyttaleren kommer opp i 100 dB, og siden designet gjør at lyden spres i alle retninger, vil du også tiltrekke oppmerksomhet fra alle kanter. Det er ikke sikkert turfolket vil juble hvis du raser forbi dem på sykkel med Slayer på full guffe.

Se den morsomme reklamevideoen her:

Alternativ

Den sendes ikke til Europa, så bruk JetCarrier for å få den hjem til deg. Pris før frakt og moms er på cirka tusenlappen, så det kan være fornuftig å søke etter alternativer her hjemme. Populære Jawbone Jambox til 1.048 kr (frakt inkludert) gjør mye av den samme jobben, men er egentlig ikke tilrettelagt for verken sykkel- eller røff fritidsbruk.

Les: Slik får du varen hjem til Norge