<strong>TIL MANNEN SOM HAR ALT?</strong> Ja, du får også strikk-maskingeværet i en kamoflasje-preget spesialversjon.  Foto: Alex Shpetniy
TIL MANNEN SOM HAR ALT? Ja, du får også strikk-maskingeværet i en kamoflasje-preget spesialversjon. Foto: Alex ShpetniyVis mer

672 gummistrikker på under ett minutt

Når en vanlig strikkpistol ikke er nok.

Hvis du fantaserer om å ta hevn på kontorets plageånd som stadig skyter strikk med linjalen sin, er denne ukrainske oppfinnelsen muligens nettopp det du drømmer om.

Gummistrikk-gevær

Rubber Band Machine Gun er nemlig det ultimate lekevåpenet for enhver med ambisjoner om å bli kontorets Rambo: Et helautomatisk maskingervær av tre som skyter ut 672 strikker på 48 sekunder.

Strikk-geværet er bygget etter samme prinsipp som et Gatling-våpen, hvor flere løp roterer rundt en senterakse.

En ny måte å oppbevare gummistrikkene dine på? Foto: Alex Shpetniy
Geværet fungerer etter samme prinsipp som et Gatling-våpen, hvor flere løp roterer rundt en akse. Foto: Alex Shpetniy
Løpet drives av fem AA-batterier. Foto: Alex Shpetniy
Geværet holder opptil 672 gummistrikker samtidig. Foto: Alex Shpetniy
Rubber Band Machine Gun leveres i tre standardfarger. Foto: Alex Shpetniy
Strikk-maskingeværet leveres også i en kamuflasjefarget spesialversjon med en egen kasse. Foto: Alex ShpetniyGummistrikk-geværet har en liten batteridrevet motor som driver løpet rundt når du trykker inn avtrekkeren. Geværet skyter ut 14 gummistrikker i sekundet, med en rekkevidde på 8 meter.

Det anbefales ikke å sikte på dyr og mennesker med gummistrikk-geværet, men heller bruke den til skyting på ulike mål som demonstrert i videoen under.

Rubber Band Machine Gun leveres med en egen hurtiglader som lar deg lade 14 strikker av gangen, og ammunisjon i form av 700 gummistrikker.

Etter en runde med geværet må du imidlertid plukke opp strikkene selv...

Suksess på Kickstarter

Kickstarter-kampanjen bak Rubber Band Machine Gun har blitt en liten suksess. Prosjektet oppnådde tidlig målbeløpet på 5.000 dollar, og er nå rett før tidsfristen oppe i 118.000 dollar i støtte. For 100 dollar + frakt kan du sikre deg standardutgaven av maskingeværet samt hurtigladeren.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Klarer du ikke å vente? Du finner noen atskillig mindre strikkpistoler tilgjengelig i norske nettbutikker her og her.

Ukrainske Sasha presenterer stolt gummistrikk-maskinpistolen: