Dobbeltnummer i salg NÅ

Autofil og GATEBIL. 168 sider med bilglede.

Våren er den beste tiden for motorglede. Nå tar vi frem høyttrykksspyleren og gjør bilen ny igjen. I tillegg er det flere tusen av oss som har entusiastbil og motorsykler som tas ut av garasjene. Følelsen minner om den man fikk som barn, da man endelig fikk ta ut sykkelen på våren.

Det er også en deilig tid å kjøpe bil på, eller bare drømme seg bort. Da passer det bra at det ligger et stort dobbeltnummer med Autofil og Gatebil i bladhyllene akkurat NÅ.

Abonnentene har allerede fått det i posten og har iPad-utgaven tilgjengelig allerede.
Har du lyst på de samme fordelene? Meld deg inn her.

Her finner du oss på iPad.

Her finner du oss på nettbrett.

Denne gangen er Autofil et 4x4 spesial

Vi hør prøvd nye XC-90

... Og den er fantastisk. Den er første modell ut med Volvos nye formspråk, men det er når du kommer på innsiden de aller største forandringene innfinner seg.

                Foto: VOLVO
Foto: VOLVO Vis mer

Islands tøffinger

Vi sendte vår firehjulstrekker-ekspert til Island for å leie biler med ballongdekk. Han klatret seg gjennom Islands ville natur. Les saken og få tips om hvordan du kan gjøre akkurat det samme.

                Foto: FRED MAGNE SKILLEBÆK
Foto: FRED MAGNE SKILLEBÆK Vis mer

Nissan tenker nytt

Racerbiler byr svært sjelden på store overraskelser eller kreative nye ideer. Men nå har det skjedd, i Le Mans. Les mer om Nissans svært utradisjonelle løsning for å vinne det historiske løpet.

Misliker hverandre

I forkant av den nye sesongen av Top Gear fikk vi en prat med en overraskende åpen og hyggelig Richard Hammond.

Hybdridbølgen kommer

Det er spennende tider for deg som bilkjøper. Hybridbilene kommer. Med sine lave utslipp blir det rene gullgruva for deg som bilkjøper. Audi A3 e-tron skal ha prestasjoner som en Golf GTI, men koster bare drøyt 300.000 kroner. Vi tester den mot gamlingen i faget, Lexus CT200H. Du kommer til å bli litt overrasket over resultatet.

 Foto: RUNE M. NESHEIM
Foto: RUNE M. NESHEIM Vis mer

Ekstremtest av Passat med 4Motion

240 hester, spesialpigg og firehjulstrekk. Volkswagen er svært stolte av hvordan de har fått programmert firehjulsdriftsystemet og gav oss frie tøyler.

 Foto: RUNE M. NESHEIM
Foto: RUNE M. NESHEIM Vis mer

Den brutale

Foreløpig finnes det ikke mer vulgær SUV enn BMW X6M. Den 2.265 kilo tunge bilen har 575 hester å rutte med. Sjekk hva vi mener om bilen og konkurrentene.

 Foto: BMW
Foto: BMW Vis mer

Drømmedag i 23 minus

Ni isbaner, tre grombiler og breisladd i 150 km/t. Joda, det går an å ha det gøy i sprengkulda.

 Foto: KNUT ARNE MARCUSSEN
Foto: KNUT ARNE MARCUSSEN Vis mer

Multifunksjonelt

BMW har omsider kastet seg på flerbrukerbølgen. Ikke nok med det – du får den med firehjulsdrift. Men hvor bra er den mot de skarpeste konkurrentene?

Dobbel moro

Tvillingen Fredrik og Asle er vanskeligå skille fra hverandre. For å gjøre forvirringen komplett har de bygget helt like Mercedeser også.

 Foto: KAJ ALVER
Foto: KAJ ALVER Vis mer

Porsche-guruen

Magnus Walker besøkte Gatebil i sommer. Nå var det vår tur til å besøke han.
¨

Vill vingebil

Ford Sierra Cosworth vil for all fremtid være et ikon. Men den hadde alt for lite power. 535 hester er fremdeles for lite, i følge eieren.

 Foto: KAJ ALVER
Foto: KAJ ALVER Vis mer

BMW 325i Pickup

Daniel hadde lyst på Pickup og trengte stasjonsvogn av og til. Slik løste han det problemet – i en og samme bil... Med tilhenger vel og merke.

 Foto: KAJ ALVER
Foto: KAJ ALVER Vis mer