Vinn premier for 70.000 kr

24 spørsmål, 25 premier.

Publisert
Sist oppdatert
På selveste julekvelden byr vi også på en skikkelig godbit ...


Det er snart jul, og vi lanserer allerede nå DinSides julekalender. Med oss på laget har vi ps.no, som sponser 25 vinnere med premier til utsalgsverdier for cirka 70.000 kroner.

Du har en premiesjanse hver dag, og dessuten en ekstra gjev premiesjanse om du er en av dem som har sendt inn flest riktige svar i løpet av konkurranseperioden.

Premier du kan vinne

Navigasjon, MP3-spillere, mobiltelefoner, radio, DV-kamera. Premielisten er som den reneste julegavehimmelen for gadgetfreaks. Toppremien er en Asus C90S bærbar PC til en verdi av cirka 11.500 kroner. Den vil gå til en av de som sender oss flest riktige svar i perioden mellom 1. og 24. desember.

På selveste julekvelden byr vi også på en skikkelig godbit: En 32-tommers Panasonic Viera LCD-tv til cirka 7.500 kroner.

Delta i konkurransen her

Konkurransen


Premievinneren trekkes etter at konkurransen er stengt hver dag, og premiene blir sendt ut direkte fra ps.no. Merk: Det er ikke sikkert vi kan sikre at alle får premiene sine før jul, så dette er først og fremst en julegave til deg selv om du skulle være så heldig å vinne.

Vinn premier for 70.000 kr


Konkurransen er åpen for alle unntatt ansatte i Aller Internett og ps.no og deres familier.

Kalendersponsor

Julekalenderen er sponset av ps.no. En ledende nettbutikk i Norge, med 12 års erfaring fra salg via Internett.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer