Vil du jobbe i DinSide?

DinSide har for tiden to ledige stillinger, en som økonomiredaktør og en som motorjournalist.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

er en del av Aller Internett, som er et av de største nettmediehusene i Norge. Eid av Aller, det største magasinforlaget i Norden.

Aller Internett står blant annet bak DinSide, Seher, ITavisen, digi, Dingz, KK.no, Henne.no, Topp.no og Lommelegen. Selskapet tilbyr gode arbeidsbetingelser i et stort redaksjonelt miljø som holder til i spennende lokaler ved Akerselva.

ØkonomiredaktørVår økonomiredaktør skal ta over nye oppgaver i selskapet, og vi søker hennes etterfølger. Vi jakter på en skrivefør, produktiv og faglig solid økonom til redaktørstillingen i DinSides økonomiredaksjon.

Medietekke og ambisjoner om å bli synlig i samfunnsdebatten er et fortrinn, og du må heller ikke være redd for å gripe tak i såvel de små som de større problemstillingene.

Vi søker deg som både kan skape trafikkvinnere, løfte opp gode saker og hente ut det beste av deg selv og de du arbeider sammen med. Vi ser helst at du har erfaring fra nett, sansen for presentasjon og godt overblikk.

MotorjournalistVi ønsker oss en journalist med gode ideer, godt språk og god kjennskap til bil og bilrelaterte temaer. Du har fortrinnsvis erfaring fra nettpublisering og/eller forbrukerjournalistikk, og er ikke fremmed for å arbeide med foto og bilder.

Om du i tillegg har kunnskaper og interesser innenfor våre andre fagområder som Data, Helse, Reise og Økonomi er det en fordel.

DinSide Motor er en av landets største og mest velrenommerte bilredaksjoner. Nytt om bil og motor, forbrukertester, sammenligninger, prisundersøkelser og motorrelatert forbrukerjournalistikk står i fokus. Redaksjonen har siden 1998 testet og prøvekjørt omkring 1.000 nye biler.

Bli tilkallingsvikar i DinSideDinSide har i perioder bruk for fleksible og allsidige tilkallingsvikarer. Er du journalist med ønske om å formidle leservennlig stoff innenfor områder som Data, Motor, Helse, Reise, Økonomi, Bolig og Jobb – ta kontakt med oss snarest.

DinSide

Både DinSide Økonomi og DinSide Motor består av totalt fire journalister, inkludert redaktøren. Redaksjonene arbeider tett sammen med DinSides øvrige fagredaksjoner, som fokuserer på områdene Reise, Helse og Data.

DinSide ble lansert i april 1998, og har vært en solid aktør på norsk internett i snart 10 år.

DinSide består for tiden av 20 journalister.

TA KONTAKT


Spørsmål og søknad sendes snarest.

Oppstart etter avtale.