Vi trenger din hjelp!

ETTERLYSNING: Lyst til å hjelpe oss med å lage et bedre nettsted? Da vil vi gjerne ha deg med på laget. Selvsagt har vi premier på lur også!

Vi i DinSide.no er stadig på jakt etter å forbedre nettstedet vårt. Selv om det daglig gjøres små endringer her og der, er det lenge siden sist vi hadde "oppussing", og basert på tilbakemeldinger fra lesere (og for så vidt vår egen magefølelse), føler vi at tiden er inne for å ta DinSide.no et hakk videre.

Det har vi imidlertid ikke tenkt til å gjøre uten å involvere leserne våre, og derfor etterlyser vi deg som vil være med på å gjøre DinSide.no til et bedre nettsted. Vi ønsker å knytte til oss et titalls lesere som kan være med på å teste ut nye designforslag, nye tjenester og funksjonelle endringer, og som kan spille på lag med oss gjennom utviklingsprosessen.

Det betyr at du kan få teste ut nye ting på DinSide.no før resten av Norge får slippe til (og tro oss: Vi har mange snasne ideer på papiret i disse dager!), og at du via dine tilbakemeldinger til oss kan være med på å forme DinSide.nos fremtid. Har du en god idé, er vi selvsagt lydhøre for det også.

Hvis du bor på Østlandet, ser vi i tillegg for oss å kunne invitere deg til kontoret vårt en gang eller to i løpet av det nærmeste halvåret for å ta en litt mer grundig gjennomgang av enkelte ting - hvis du har lyst, da. Du vil selvsagt bli kompensert.

Artikkelen fortsetter under annonsen

I tillegg til den enestående muligheten til å få se bak sceneteppet til nye DinSide før alle andre, er det også en gulrot: En av de som blir tatt opp i fokusgruppen vil få et reisegavekort på kr 10.000,-, i tillegg til at fire andre vinner hver sin iPod.

Vi ønsker et utvalg av lesere som gjenspeiler vår lesermasse, både med tanke på kjønn, alder, bosted, hvor ofte du besøker DinSide etc., så hvis du har lyst til å hjelpe oss, er det fint om du kan sende en epost til
med følgende informasjon om deg selv (klipp og lim):

Navn:
Kjønn:
Postnummer/sted:
Telefonnummer:
E-postadresse:
Evt. hjemmeside:
Fødselsår:

Hvor ofte besøker du DinSide.no?

Hva er du fornøyd med på DinSide.no?

Hva er du ikke fornøyd med på DinSide.no?

Noen ord om deg og dine interesser:

Har du noen spørsmål, kan de sendes til
.

Håper å høre fra deg!