Velkommen til DinSide i ny drakt

DinSide har gjennomført en Extreme Makeover ... her er en miniguide til hva og hvorfor.

Publisert
Sist oppdatert
Har du bare lyst på en kjapp oversikt? Bla helt ned i bunnen av forsiden. Her finner du det siste fra alle redaksjonene ...


Keiserens nye klær? DinSide kommer fra og med torsdag 8. november 2007 i ny drakt, men vi håper ikke det er H. C. Andersens berømte keiserantrekk du får assosiasjoner til.

DinSides nye design har som mål å gjøre det lettere for deg å finne frem til saker du ønsker å lese, og å presentere flere av de gode artiklene, de nyttige verktøyene og de underholdende historiene som DinSide har laget, og fortsatt vil lage, til nytte og glede for våre lesere.

Designendringen signaliserer altså ikke en ny kurs i journalistikken. DinSide skal fortsette med tester og omtaler av produkter som er viktige for deg, og vi skal både anbefale deg enkelte ting, men også hjelpe deg til ikke å gå i fella.

Vi skal ta for oss det siste og nyeste på noen av de viktigste områdene i vanlige nordmenns hverdag, gi deg smarte tips og holde deg oppdatert på hva som skjer, om det handler om nye reisemål, boligprisene, spennende nettjenester eller forskning om helse.

I tillegg får du ett og annet fristende innblikk i en verden de færreste av oss har eller ønsker tilgang til, og litt ekstra moro når helga nærmer seg.

Si din mening om DinSides nye utseende - konstruktive tilbakemeldinger og innlegg er med i konkurransen om å vinne en trådløs multifunksjonsskriver fra Brother.

Her er en guide til noe av det nye på DinSide.no

 • DinSide har fått ny logo og heading, men terningsymbolet i logoen signaliserer at tester av produkter som er viktige for deg fortsatt står sentralt i det DinSide arbeider med.
 • Velkommen til DinSide i ny drakt


 • Inngang til datasidene, reisesidene, motorsidene, økonomisidene, jobbsidene, boligsidene og helsesidene finner du som før under headingen - både på hovedsiden og inne på hvert områdes egen forside.
 • Velkommen til DinSide i ny drakt


 • Bilen for deg? Det beste digitalkameraet? Elendige mobiltelefoner? I høyremargen på DinSide.no vil du øverst finne det som er av produkttester på ett sted. Grav deg ned for gode tips og råd om hva du bør kjøpe, og hva du bør holde deg unna.
 • Leter du etter noe? Søk i det stadig voksende artikkelarkivet fra søkefeltet som ligger fast øverst i høyremargen på alle sider. Under søkefeltet finner du dessuten de mest populære søkeordene på DinSide i øyeblikket, så du også kan se hva andre lesere leter etter.
 • Høyremargen på DinSide.no gir deg også snarveien inn i våre mest populære tjenester - som valutakalkulator, lånekalkulator og BMI-kalkulator. De ligger på samme plass hver gang; noe vi håper du vil synes er praktisk. Skal du ut på reise eller bare handle noe på nettet? Midt på DinSide finner du valutakalkulatoren, og litt over finner du dessuten verdensuret.
 • Savner du din favorittkalkulator eller ditt favorittverktøy - som for eksempel surfometeret, bruktbilpriser eller restplassoversikten? De er ikke borte - men finnes på fast plass et lite stykke nede på siden i en godt merket boks. Sammen med flere andre av DinSides nyttigste og mest populære verktøy.
 • Velkommen til DinSide i ny drakt


 • Nyttige og viktige verktøy vil du også finne i høyrespalten når du er inne i en artikkel, og verktøyene er alle relaterte til artikkelen du leser.
 • Kommer du inn på en artikkel fra Google eller et annet sted, kan det også være kjekt å vite at en kopi av forsiden ligger rett under artikkelen, så slipper du å gå til toppen igjen for å finne ut hva som er nytt i dag.
 • Vi som skriver artikler på DinSide setter pris på våre engasjerte lesere. Daglig renner det inn debattinnlegg som både er morsomme, informative, meddelsomme, provoserende og interessante, og derfor har vi i det nye designet valgt å gjøre litt mer stas på gode bidrag. Et eget debattfelt høyt opp på siden gir et raskt innblikk i den hete debatten, og litt lenger ned på siden får du en oversikt over de siste innleggene og hvilke artikler som er mest diskutert.
 • Utvalgte saker fra hver av redaksjonene (Motor, Økonomi, Bolig, Helse, Reise og Data) finner du også i høyremargen. Her skal hente frem aktuelle temaer, store tester vi har hatt nylig og annet vi tror du har lyst til å lese.
 • Velkommen til DinSide i ny drakt


 • Trenger bare en liten pause? Behov for et grøss eller en god latter? Ser du saker merket med "hinsides" trenger du ikke lete lenger. Faktisk har vi samlet dem på en fast plass et stykke ned på siden under en noe "retusjert" variant av logoen vår.
 • Har du bare lyst på en kjapp oversikt? Bla helt ned i bunnen på forsiden av DinSide.no. Her finner du det siste fra alle redaksjonene, hva som er mest lest, og hvilke saker som har fått nye diskusjonsinnlegg siden sist du var innom.
 • Og det stopper ikke her - designendringen du nå ser er grunnlaget vi vil fortsette å bygge DinSide videre på. Vi har mange spennende prosjekter på gang, og har nå satt i gang et utviklingsarbeid for å tilby deg en bedre nettjeneste. Det er mye å glede seg til fremover!

  Legg DinSide til dine favoritter | Få nyhetsbrev hver morgen

  Si din mening om DinSides nye utseende - konstruktive tilbakemeldinger og innlegg er med i konkurransen om å vinne en trådløs multifunksjonsskriver fra Brother.

  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer