Sittekomfort i naturen eller på camping?

Da kan Helinox Chair One være det du er ute etter. Men så billig er den ikke...

<strong>TÅLER MYE:</strong> Stengene som brukes kommer fra sørkoreanske DAC, kjent for sine solide aluminiumsstenger til telt.  Foto: HELINOX.EU
TÅLER MYE: Stengene som brukes kommer fra sørkoreanske DAC, kjent for sine solide aluminiumsstenger til telt. Foto: HELINOX.EU Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ja, det er fint å gå seg tur i skogen, men det er også deilig å sette seg ned – og kanskje ta seg en kald en. Men hva skal du sitte ?

Sitteunderlag, klappstoler eller liggeunderlag som blir stoler? Vi kunne heller tenkt oss noe mer komfortabelt – som Helinox Chair One.

Komfort og lav vekt

Greit, stolen som ble lansert for et par år siden koster en tusenlapp her hjemme, som er mye mer enn lignende produkter. Men skal vi dømme etter tilbakemeldingene på nettet, og ikke minst prisen den stakk av med på fritidsmessen ISPO, er det få turstoler som kan gi deg så mye komfort til en så liten vekt.

Les også: Sjekk denne allsidige fiskekajakken

Se den pakket og ferdig montert her:

Foto: Helinox.eu
Foto: Helinox.eu


Tåler mye vekt

Er du gramteller, så virker kanskje 850 gram mye (940 gram pakket ned i posen), men for oss andre er det ikke så avskrekkende. Og når stolen tåler en vekt opptil 145 kilo, skulle vel de fleste av oss være innenfor.

Materialene som brukes er nylon til å sitte i og aluminiumsstenger til å holde stolen oppe, og Chair One monteres omtrent som et yttertelt.

Tilbehør

Helinox selger også et tilhørende villmarks/campingbord, som koster omtrent det samme og som veier rundt 600 gram.

Les også: Alt du trenger å vite om kart og kompass

Her ser du hvordan stolen monteres og brukes:

Les mer om: camping og villmarkstilbehør