Nye saker hver dag

DinSide har publisert nye saker hver eneste dag siden lanseringen i 1998. Også i år publiserer vi alle dager i jule- og nyttårshelgen.

Publisert

Om vi skal være helt ærlige, er det vel ikke alltid noen på jobb på DinSide, selv om vi har en vaktberedskap. Publiseringssystemet vårt er laget slik at saker kan legges på "vent" flere uker i forveien, for å bli publisert på det forhåndsbestemte tidspunktet.

På den måten publiserer vi saker alle dager.

Saker som har et tidskritisk aspekt publiseres alltid med én gang, men det meste av journalistikken på DinSide er det ikke slikt hastverk med. Våre produkttester svekkes ikke vesentlig om de kommer to dager etter at de er skrevet, og de vil bli benyttet i år fremover, både av dem som skal kjøpe produktene nye og dem som senere skal kjøpe dem brukt.

Så om det blir for mye bløtt kos i høytiden, er vi alltid her med kjølige biler og harde datamaskiner, penger og reiser til fjerne strender.

God jul!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer