Neste BMW X3 er på trappene

Basert på spionbilder og annen informasjon har Automedia publisert et bilde av bilen slik de er rimelig sikre på at den nye modellen vil se ut.

SER DU DEN STORE ENDRINGEN?: Slik tror tyske Automedia at den nye BMW X3 vil se ut. Går de virkelig bort fra doble runde lykter...? Foto: AUTOMEDIA
SER DU DEN STORE ENDRINGEN?: Slik tror tyske Automedia at den nye BMW X3 vil se ut. Går de virkelig bort fra doble runde lykter...? Foto: AUTOMEDIA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det vil være rimelig revolusjonært om BMW går vekk fra de klassiske, doble runde lyktene. Men informasjonen som har lekket tyder altså på at det blir kantete LED-hovedlys på neste generasjon X3 som kan ventes til neste år.

Norges-luksus

BMW X3 har vært en veldig populær bil på det norske markedet. Den har kunne tilby god plass, praktiske løsninger, comfort, design og fremkommelighet. Alt hva en norsk bileier kan ønske seg, tydeligvis.

Se noen av de mest spennende nyhetene som kommer i øpet av de neste par årene!

Norges-suksess

For - selv om den på ingen måte er billig, særlig når man har krysset av på ekstrautstyrslisten, er X3 BMWs mest suksessrike modell her i landet og det selges jevnlig over 100 stykker hver måned. .

Bilen fikk, for ikke så lenge siden, et nytt ansiktsløft, med noen design-oppgraderinger, samt den nye firesylindrede dieselmotoren - vi prøvde første gang i 220d Active Tourer xDrive.

Men 2017-modellen vil bli en helt ny bil.

Også ladbar

MER KLASSISK FØR: Dette er dagens X3 etter ansiktsløftningen. Med neste generasjon virker det som om BMW vil ta skrittet fullt ut.
MER KLASSISK FØR: Dette er dagens X3 etter ansiktsløftningen. Med neste generasjon virker det som om BMW vil ta skrittet fullt ut. Vis mer


Det innebærer en helt ny modulerbar arkitektur og selvsagt den nyeste BMW-teknologien - inkludert en ladbar hybrid-utgave. Det våre Automedia-spioner finner mest spennende er imidlertid informasjon de sitter på og som tyder på at vi kan se frem til en lillebror til råskinnene X5 M og X6 M !

Automedia mener også, med et godt datagrunnlag i bakhånd, at det vil komme en M-Performance-versjon også - sannsynligvis ved navn X3 M40i - de presiserer til og med at denne versjonen vil ha en (cirka) 340-hesters versjon av 3.0 rekkesekseren BMW er berømt for.

Denne gang: Skikkelig M

Selveste X3 M mener Automedia vil kunne få en effekt på opp mot 450 hestekrefter - altså enda mer enn det vi finner i dag i de allerede rimelig heftige M3 og M4.

Når det gjelder den ladbare hybriden, mener våre eksperter at det vil være den forutsigbare løsningen med en 90-hesters elektrisk motor kombinert med den firesylindrede, turboladede bensinmotoren på 240 hester. Det burde gi et kombinert effekttall på 330 hestekrefter.

Elbil på kortere avstander

Automedia mener å sitte på informasjon fra BMW som tyder på at hel-elektriskrekkevidde vil bli mer enn på den nylig lanserte X5 xDrive40e - faktisk opp mot fem mil. Men det er altså - hvis de blir offisielle - normerte tall, som ikke stemmer med svært manges erfaringer i det virkelige liv.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer