Sharps nye toppmodell har ikke bare 3D-funksjon, den er også slank og elegant Foto: Produktbilde Sharp
Sharps nye toppmodell har ikke bare 3D-funksjon, den er også slank og elegant Foto: Produktbilde SharpVis mer

Nå kommer også Sharp med 3D

Endelig.

Selv om Sharp ikke er så utbredt her til lands, er de like fullt en av verdens desidert største produsenter av LCD-paneler. Det er også verdt å merke seg at de faktisk selger flere TV-er i sitt teknologigale hjemland enn det Sony gjør. I fjor hadde de f.eks 54 prosent av det totale TV-markedet i Japan, og når Sharp kun selger LCD-modeller er tallet imponerende.

Det har derfor kun vært et spørsmål om tid før også de kaster seg på 3D-bølgen, og nå er det altså bekreftet: Sharps 3D-modeller vises på høstens IFA-messe i september, og når butikkhyllene kort etter.

Quattron

Det er strengt tatt ikke så mye Sharp har sagt hittil, men dette er det vi vet: Toppmodellen er en LCD TV med Edge LED-teknologi, og den er selvsagt utstyrt med Sharps Quattron-teknologi.

Og dette vil helt sikkert få TV-nerdene til å diskutere i ukesvis. Kort fortalt har nemlig Sharp utvidet den tradisjonelle fargegammuten (RGB-fargene rød, grønn og blå), og innfører nå gult som en fjerde pixelfarge.

Nå kommer også Sharp med 3D


I følge Sharp er resultatet bedre bildekvalitet på grunn av mer sprut i fargene, og vi gleder oss til å se mer på dette når den første testmodellen kommer oss i hende om kort tid.

Artikkelen fortsetter under annonsen

For best mulig 3D-effekt bruker Sharp selvsagt "shutter technology" for å øke 3D-følelsen. Når du ser på 3D-innhold blir altså venstre og høyre brilleglass automatisk synkronisert med TV-innholdet.

Sharps nye toppmodell har ikke bare 3D-funksjon, den er også slank og elegant Foto: Produktbilde Sharp