Landets beste boliglån

Spar over 7.000 kroner i året på et boliglån på 1,5 millioner kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du allerede gode betingelser på boliglånet ditt, eller er du en av dem som kan spare tusenlapper på å sjekke DinSides boliglånsprisliste?

HELE PRISLISTEN FINNER DU HER.

Hyggelig for OBOS-medlemmer

Ser man hvor mye man årlig må betale i renter og avdrag for et boliglån innen 60 prosent på 1,5 millioner kroner med 20 års nedbetalingstid, kan det være opp mot 8.000 kroner å spare.

OBOS-medlemmer kan låne 1,5 millioner kroner til en effektiv rente på 7,43 prosent. Det gir en månedlig utbetaling i renter og avdrag på 11.720 kroner.

Det er bare ett problem med OBOS: Du får nemlig bare lån dersom du er medlem i foreningen.

Da er det lettere i Sunndal Sparebank og Åfjord Sparebank. Disse bankene tilbyr landets nest beste boliglån med en effektiv rente på 7,54 prosent for et lån på 1,5 millioner kroner. Og her kan alle få lån.

Landets verste

Sparebanken Rygge-Vaaler har ett av landets dyreste boliglån. Du betaler en effektiv rente på 8,28 prosent for et lån på 1,5 millioner.

Terminbeløpet blir da 12.533 kroner i måneden, hvilket gir en årlig ekstrautgift på over 7.000 kroner (etter skatt) sammenlignet med OBOS.

Kan du ikke få lån innen 60 prosent, må du antagelig nøyes med et litt dyrere lån. I prislisten har vi delt lånene opp i 60- og 80-prosentslån.

Sjekk her hvem som gir beste lån innen 80 prosent av takst.