Hjemmekontor

Skal du ha hjemmekontor, bør du ha papirene i orden.

Hjemmekontor

Dette er en leieavtale for kontorlokaler mellom utleier og leietaker.

Dokumentet inneholder en standard tekst som du kan endre i henhold til eget behov. Dokumentbeskyttelsen må oppheves før teksten kan endres. Du kan endre både oppsett og tekst i dokumentet. Når du har utført ønskede endringer må du beskytte dokumentet før du kan taste inn data i utfyllingsfeltene. Les mer under "informasjon om blanketten" når dokumentet åpnes.

Hjemmekontor


Du finner kontrakt for hjemmekontor hos blankettkiosken

Makroene i blanketten er signert, slik at du kan være trygg på at de ikke inneholder virus eller annen form for skadelig kode. Dersom du opphever dokumentbeskyttelsen for å endre innholdet i blanketten, vil du ved lagring få beskjed om at signaturen forkastes. Dette er helt normalt og vil ikke påvirke blankettens funksjonalitet.

Dokumentet er i Word format. Antall sider vil variere avhengig av endringer og registreringer som du foretar. Avtalen omfatter leieobjekt, husleie, leieperiode, renhold, vedlikehold, forsikringer m.m.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer