DinSide Reise: Går opp løypa for deg

DinSide Reise er det største norske reisemagasinet på internett. Tanken er å være i forkant av massemarkedet, men ikke så langt i foran at Ola og Kari aldri kommer etter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jeg lurte på om dere visste om det var mulig å oppleve en tur i jagerfly i USA? Tenker da på skikkelige jagerfly, og ikke vanlige fly eller akrobatikkfly... Vet selvsagt at dette er fryktelig dyrt (ca. kr 100.000,- ++) men det spiller ingen rolle....

Lasses spørsmål er et av de mer spesielle vi har fått fra DinSide Reises lesere siste måned. Dette er selvsagt ikke hverdagskost for verken oss eller leserne. De fleste stusser over langt mer prosaiske forhold; hva de kan gjøre på kjente reisemål, hvor de bør ta med barna på tur, og hvordan de kan skaffe seg en billig og bra ferie. Mengden av spørsmål og henvendelser viser oss at lesernes tiltro til vår kunnskap og evne til å hjelpe er tilnærmet ubegrenset. Det skyldes nok ikke de redaksjonelle medarbeidernes trivelige åsyn og hjelpsomme smil. Vi tror heller at lesernes benytter oss på grunn av vårt enkle men likevel unike tilbud:

  • For det første at vi hver dag hele året presenterer lesevennlig og underholdende stoff om reiser, ferie, begivenheter og opplevelser.

  • For det andre at vi tilbyr assistanse i jakten på drømmeferien i form av nyttige verktøy som restplassoversikten, fergeguiden og lesernes eget forum, reiseguiden.

image: DinSide Reise: Går opp løypa for deg

130.000 reiseklare i måneden

Brukerundersøkelsen Segmenta har foretatt for DinSide Reise viser at også denne redaksjonen har et uvanlig kjøpeklart publikum. Svært mange har allerede bestilt reise på internett, og mange akter å gjøre det igjen. Samtidig sier hele 32% at de skal foreta en reise den nærmeste måneden.

DinSide Reise har rundt 130.000 brukere i måneden, og om de 408 som svarte på undersøkelsen er representative for hele brukermassen, er det 40.000 brukere av DinSide Reise som skal ut på tur om mindre enn en måned!

image: DinSide Reise: Går opp løypa for deg

I forkant av massemarkedet

Reisemagasiner både på papir og fjernsyn tar oss gjerne med til uvanlig eksotiske steder, som Tadsjikistan og Laos. Det er forsåvidt underholdende, men svært få av seerne og leserne vil noensinne reise dit. DinSide Reise vil også gjerne ta deg til nye steder, men da steder det er større sjanse for at du vil besøke, som Thailand og Mexico, som har vært gjenstand for omfattende artikkelserier.

Vårt sekundære mål er å hjelpe deg til rette på de feriesteder du allerede er vant til å reise til. Vi har omfattende reiseguider hvor brukerne har etterlatt egne inntrykk fra feriemål rundt i verden. Vi har også laget redaksjonelle guider til uteliv, natur, underholdning etc. for mange av de mest populære feriemålene.

Ikke minst er DinSide Reise opptatt av våre nærmeste naboland, og Norge, som reisemål.

image: DinSide Reise: Går opp løypa for deg

Markedsleder i applikasjoner

DinSide har markedets mest komplette Restplassøk, som oppdateres mot reiseleverandørenes sider hvert tiende minutt. Det finnes en konkurrent som er like god på reiser fra Norge, men DinSide Reise presenterer også hele det svenske og deler av det danske og finske tilbudet!

Ingen andre nettsteder har oversikt over det komplette fergetilbudet ut fra Norge med avgangtider og priser.

Vi har også en meget god applikasjonssamling forøvrig, med blant annet en skoleferiekalkulator og en omregner for konvertering av skostørrelser, mål og vekt etc. mellom de forskjellige lands standarder.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!