DinSide Økonomi: Største økonomimagasin på nettet

DinSide Økonomi er Norges største økonomimagasin på internett.

Publisert
Sist oppdatert

Noen konkurrenter, som DinePenger og Hegnar Online, er ikke lenger med på Gallups målinger. Men da de var det, var hver av dem mindre enn DinSide Økonomi, som idag har drøyt 200.000 brukere i måneden i henhold til våre egne målinger. Dagens Næringsliv er imidlertid stadig med på målingene, og er med 195.000 brukere i siste måling (april 2002) såvidt mindre enn DinSide Økonomi.

Teknologisk markedsleder

DinSide økonomi er kalkulatorredaksjonen vår. Her er det beregningsverktøy for alt mellom himmel og jord, mange av dem koblet til en strøm av "live" data, slik at du hele tiden kan benytte oppdaterte priser. Flere av verktøyene var unike da de ble lansert, og noen, som Mobiltelefonkalkulatoren, Surfekalkulatoren, og Hva-er-boligen-din-verdt, er såpass kompliserte å lage og å fôre med data at de så langt ikke er kopiert av noen.

DinSide Økonomi: Største økonomimagasin på nettet

Tyngdepunkter

DinSide Økonomi er en mangfoldig tjeneste, som opprinnelig ble organisert etter regningsbunken husholdningene setter seg ned og betaler hver måned: Boliglånet, bilforsikringen, strømregningen, husforsikringen, telefonregningen og internettregningen. Her går de største summene ut fra norske husholdninger og her har DinSide Økonomi det beste tilbudet til brukerne og til annonsører som ønsker at de skal benytte deres varer og tjenester.

Men ikke bare utgiftene kan kuttes med DinSide Økonomi, vi hjelper også til å forbedre inntektene. Vår jobb-seksjon er etterhvert svært fyldig. Blant annet har vi en Karrierekalkulator som viser deg veien til drømmejobben gjennom utdannelsesjungelen.

Vi vet naturligvis ikke nøyaktig hvor store deler av det norske boligslånsmarkedet vi påvirker, men mellom 600 og 1.000 personer er daglig innom og kjører Boliglånskalkulatoren. Om 1/5 av disse lar sine handlinger i markedet påvirkes av DinSide, og et gjennomsnittlig boliglån er på én million kroner, har vi innflytelse på rundt 200 millioner kroner hver dag.

Den som akter å påvirke våre brukere, som tydeligvis sitter med lommeboken i hånden, bør altså synes hos DinSide Økonomi.

DinSide Økonomi: Største økonomimagasin på nettet

Mangfoldig

Søker du med ordet "bryllup" i DinSide økonomi, får du opp 11 artikler. Med søkeordet "bank" får du 400 treff. Vi skriver ikke like mye om bryllup som om bank, men vårt poeng er likevel illustrert: Vi ønsker å gi deg konkret hjelp i alle tenkelige situasjoner du kan komme opp i i livet.

I valget av hvem skal du kjøpe strøm hos, hvilken bank du skal bli kunde hos, om du skal selge boligen og kjøpe ny – her støtter vi deg med unike interaktive verktøy og til enhver tid oppdaterte databaser. Har du kommet i krangel med naboen, kan du lese om dine rettigheter og plikter hos oss. Ønsker du svømmebasseng i hagen eller en bedre betalt jobb – vi har alternativene. Vi loser deg igjennom begravelser, bryllup og konfirmasjoner, og gir deg råd om billedfremkallingen etterpå. Dette er grunnen til at vi er til – her på DinSide.

Vår redaksjon på fire erfarne journalister har formell kompetanse på både jus og økonomi, noe vi bruker aktivt i vårt arbeid. Vi har dessuten et viktig sidemål – du skal ha det moro mens du leser oss!

DinSide Økonomi: Største økonomimagasin på nettet


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer