Dinside blir ny

Vi håper nå du kan glede deg over en Dinside som passer bedre på mobilen, som har større bilder og hvor det er lettere å finne frem.

<strong>DINSIDE I NY DRAKT:</strong> Nå lanserer vi flunkende nye sider med nye grafiske elementer du vil støte på både på Dinside og andre steder.
DINSIDE I NY DRAKT: Nå lanserer vi flunkende nye sider med nye grafiske elementer du vil støte på både på Dinside og andre steder. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vi åpner nå opp for en lysere og luftigere Dinside, der både mobil, nettbrett og webløsninger skal være bedre enn før.

I vårt 17. år på nett, kommer vi med en helt ny logo, nye terninger og nye grafiske kjennemerker som bedre skal stå til innholdet vi presenterer.

Her er noe av det som er nytt:

  • Det skal være enklere å dele innholdet med andre. Både i artiklene, og i bunnen av alle sakene, samt på bildene.
  • Vi har også oppdatert toppmenyen. Den gir nå lenker til alle innholdssidene (sortert etter data, mobil, motor, økonomi, bolig, reise, fritid, samt tester) på menyknappen øverst til høyre.

    Her finner du også noen av våre mest populære kalkulatorer og verktøy, samt snarvei til hele verktøysamlingen med alle kalkulatorene.

Klikker du på ikonet øverst til høyre, får du frem denne menyen, som guider deg inn i de ulike temasidene, verktøysider og til populære temaer nå.
Klikker du på ikonet øverst til høyre, får du frem denne menyen, som guider deg inn i de ulike temasidene, verktøysider og til populære temaer nå. Vis mer


  • Mer mobiltilpassede sider, som du finner på m.dinside.no, som skal være lettere å navigere samt by på alt vi har av innhold, i motsetning til tidligere.
  • Ny logo, nye terninger, og ikke minst nye best-i-test- og anbefalt-kjøp-medaljer. På de siste er det verdt å merke seg at logoene nå har dato. Forklaringen på sistnevnte er enkel: Dette er gjort sånn at det skal være enklere å se hvor gammel testen er.

Best i test og Anbefalt produkt-logoene vil nå ha dato.
Best i test og Anbefalt produkt-logoene vil nå ha dato. Vis mer


Hva er som før?

Vårt ønske om å levere nyttig, underholdende artikler og tester med tips og råd av høy kvalitet består.

Til sist: Vi er fornøyde, og gleder oss til å ta det nye rammeverket i bruk. Av erfaring vet vi imidlertid at det ved designendringer kan oppstå større eller mindre feil og behov for mindre justeringer. Vi setter stor pris på meldinger om feil du måtte oppleve.

Slik er den nye terningen.
Slik er den nye terningen. Vis mer


Vi vet også av erfaring at mange syns endringer på nettsider de er vant til å navigere og bruke kan være uvant og frustrerende. Men gi det nye litt tid, så er vi sikre på at du blir mer fornøyd med presentasjonen enn før.

Takk for at dere leser oss og tipser oss, fornøyde lesere er for oss det aller viktigste!

Mvh. redaksjonen og utviklingsavdelingen i Dinside. (Nå med liten S)