Web-guru søkes

Vår eminente IT-avdeling søker junior web-guru, har du det som skal til?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Aller Internett trenger et ekstremt hardtarbeidende og hyggelig ja—menneske som kan drive med brukerstøtte og opplæring, og som sammen med redaksjonene kan være med på å videreutvikle våre nettsteder.

LES OGSÅ:

Det siste punktet er viktig, for det betyr faktisk at du vil kunne få svært stor påvirkningskraft i hvordan Norges mest spennende nettsider skal se ut framover.

Basis-krav.

Du må kunne PHP, HTML, javascript og CSS. I tillegg må du kjenne til Microsoft Office 2003 (inkludert Outlook), og gjerne ha erfaring med administrering og drift av Windows- og Linux-miljø.

Vi krever ikke høyere utdannelse. Det vi derimot forventer er god kunnskap og nysgjerrighet om webpublisering og bildebehandling.

Hva kan du få?

Vi gir deg selvsagt opplæring i vår interne publiseringsløsning, og skal gi deg utfordrende arbeidsdager med gode utviklingsmuligheter.

Er du skikkelig flink kan vi også lokke med gode betingelser.

Info.

Henvendelser om stillingene kan rettes til [email protected], og søknad med CV sendes til [email protected] innen 1. desember.

Psst: Henviser du til dingz.no i søknaden rykker du automatisk fram 10-talls plasser i køen.

Tiltredelse: Så snart som mulig.

Om Aller Internett.

Et digitalt mediehus bestående av nettstedene Dingz.no, DinSide, digi.no, ITavisen, Mozon og Lommelegen. Totalt har Aller Internett omtrent 575.000 brukere hver uke. Aller Internett er et heleid datterselskap av Norsk Aller AS. Selskapet teller i dag rundt 75 medarbeidere og er i sterk vekst. Vi holder til i moderne lokaler i Mølleparken sentralt i Oslo.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!