Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
image:

LES OGSÅ:

Selv superhelter kan ha problemer med å se i mørket og da trenger du en lommelykt. Fox Fury MF 1000 hevdes å være den kraftigste lommelykta i verden.

Les mer her.image:

Denne jetdrevne vingekonstruksjonen lar deg fly gjennom lufta som en fugl. Mannen på bildet er tidligere jagerpilot og kan helt sikkert gi deg noen tips hvis du spør pent.

Les mer her.image:

I tilfelle du havner i trøbbel er det kjekt å ha en fluktbil. Nå er dette strengt tatt en sykkel, men fordelen er at den får plass i en koffert og ergo er lett å bære med seg.

Les mer her.image:

SM-32 kan pumpe ut seks granater på under tre sekunder og er utstyrt med kikkertsikte. En tidlig utgave av våpenet ble brukt da Arnold Schwarzenegger meide ned aliens i Predator fra 1987.

Les mer her.image:

PRISM 200 kan lokalisere mennesker (eller alt annet som puster) bak 40 cm tykke vegger og på avstander opp mot 10 meter. Resultatet vises i et 3D-bilde på selve enheten.

Les mer her.image:

I motsetning til koffertsykkelen er dette en seriøs fluktbil. Can Am Spyder har tre hjul, 106 hestekrefter og kommer seg frem de fleste steder.

Les mer her.image:

Gjør det med stil: Med denne kan du overvåke byen fra lufta.

Les mer her.image:

Rocket Belt er ett rakettdrevet belte som lar deg fly rundt i lufta. For 1,5 millioner kroner får du blant annet et spesialtilpasset belte, 24-timers support og 10 gratis prøveflygninger.

Les mer og se video her.image:

Bladerunner er en jakke av Kevlar som lover å beskytte deg mot knivangrep. Du får også kjøpt hansker med Kevlar.

Les mer her.image:

Superhelter har ikke tid til å sove. Foosh er en mint-pastill som inneholder like mye koffein som en hel kopp kaffe. Ta en håndfull og du kan redde mennesker hele natta gjennom.image:

Moller M400 Skycar er en flyvende bil som tar av vertikalt fra bakken. Dermed kan du suse rundt i lufta som en ekte superhelt. Bilen ble nylig solgt på ebay, men du kan kanskje lage din egen?

Les mer og se video her.


image:

Denne rustningen er motstandsdyktig mot blant annet kuler, eksplosiver og kniver. I lommene er det gjort plass til morfin, pepperspray og radiosender. En laser på hjelmen peker ut snikskyttere.

Les mer og se video her.