Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
image:

LES OGSÅ:

Hvis sjefen din begynner å diskutere store og håpløse prosjekter allerede første arbeidsdag, er det bare å kaste seg over bullshit-knappen.

Trykk her for å lese mer

Pris: ca 80 kronerimage:

Denne rakettutskyteren gir deg respekt på kontoret. Koble den til USB-porten på datamaskinen og fyr løs dersom en kollega nærmer seg med et gigantisk fotoalbum som inneholder årets feriebilder av barn, barnebarn, svigerforeldre og familiebikkja.

Trykk her for å lese mer.

Pris: ca 300 kroner.image:

Denne klokka sørger for at du får sitte i fred på kontoret uten å plages av andre. Bare pass på å stille den 15 minutter frem med jevne mellomrom.

Trykk her for å lese mer.

Pris: ca 60 kronerimage:

Er du IT-ansatt, eller dedikert dataekspert på jobben, men ikke helt klar for å ta ansvar etter en lang og god ferie? Denne T-skjorten burde fikse biffen.

Trykk her for å lese mer.

Pris: ca 90 kronerimage:

Har kontorplassen din blitt flyttet til under trappa mens du var på ferie? Denne smarte USB-lampa gjør at du slipper å jobbe i stummende mørke.


image:

Gjør arbeidsplassen til et morsomt sted å være! Denne spesielle blyantkvesseren burde live opp selv de traurigste kontorlokaler.

Trykk her for å lese mer.

Pris: ca 85 kronerimage:

Denne katapulten er super for alle som lider av arbeidsvegring. Du setter den sammen selv, og etterpå kan du fyre løs på tilfeldig forbipasserende.

Trykk her for å lese mer.

Pris: ca 280 kronerimage:

Fortell alle på kontoret hva du mener om verdens tilstand. Når koppen fylles med vann vil jordkloden sakte men sikkert drukne på grunn av overoppheting.

Trykk her for å lese mer.

Pris: ca 80 kronerimage:

Denne dingsen forteller deg når det er på tide å spise lunsj. Den passer også på at du kommer deg hjemover når du skal slik at du ikke jobber et sekund overtid. I tillegg holder den styr på bursdager og avtaler.

Trykk her for å lese mer.

Pris: ca 200 kroner


image:

Når du er sint på sjefen eller kollegaene, kan du la det gå utover disse travle endene. Skyt på dem med en laserpistol og de vil gå ned for telling i noen sekunder før de spretter opp igjen. Irriterende bakgrunnsmusikk følger selvfølgelig med på kjøpet.

Trykk her for å lese mer.

Pris: ca 300 kroner