LES OGSÅ:

Hvis sjefen din begynner å diskutere store og håpløse prosjekter allerede første arbeidsdag, er det bare å kaste seg over bullshit-knappen.

Trykk her for å lese mer

Pris: ca 80 kronerDenne rakettutskyteren gir deg respekt på kontoret. Koble den til USB-porten på datamaskinen og fyr løs dersom en kollega nærmer seg med et gigantisk fotoalbum som inneholder årets feriebilder av barn, barnebarn, svigerforeldre og familiebikkja.

Trykk her for å lese mer.

Pris: ca 300 kroner.Denne klokka sørger for at du får sitte i fred på kontoret uten å plages av andre. Bare pass på å stille den 15 minutter frem med jevne mellomrom.

Trykk her for å lese mer.

Pris: ca 60 kronerEr du IT-ansatt, eller dedikert dataekspert på jobben, men ikke helt klar for å ta ansvar etter en lang og god ferie? Denne T-skjorten burde fikse biffen.

Trykk her for å lese mer.

Pris: ca 90 kronerHar kontorplassen din blitt flyttet til under trappa mens du var på ferie? Denne smarte USB-lampa gjør at du slipper å jobbe i stummende mørke.


Gjør arbeidsplassen til et morsomt sted å være! Denne spesielle blyantkvesseren burde live opp selv de traurigste kontorlokaler.

Trykk her for å lese mer.

Pris: ca 85 kronerDenne katapulten er super for alle som lider av arbeidsvegring. Du setter den sammen selv, og etterpå kan du fyre løs på tilfeldig forbipasserende.

Trykk her for å lese mer.

Pris: ca 280 kronerFortell alle på kontoret hva du mener om verdens tilstand. Når koppen fylles med vann vil jordkloden sakte men sikkert drukne på grunn av overoppheting.

Trykk her for å lese mer.

Pris: ca 80 kronerDenne dingsen forteller deg når det er på tide å spise lunsj. Den passer også på at du kommer deg hjemover når du skal slik at du ikke jobber et sekund overtid. I tillegg holder den styr på bursdager og avtaler.

Trykk her for å lese mer.

Pris: ca 200 kroner


Når du er sint på sjefen eller kollegaene, kan du la det gå utover disse travle endene. Skyt på dem med en laserpistol og de vil gå ned for telling i noen sekunder før de spretter opp igjen. Irriterende bakgrunnsmusikk følger selvfølgelig med på kjøpet.

Trykk her for å lese mer.

Pris: ca 300 kroner