Foto: & videoist: Per Ervland
Foto: & videoist: Per Ervland Vis mer

Vinn golf-simulator!

Real Worlds golf-simulator er en perfekt partyleke, og nå kan du vinne den.

Publisert

Det er ikke til å legge skjul på at vår egen golf-erfaring ikke strekker seg lenger enn til mini-golf på Ekeberg. Vi er likevel ekstremt gode på å det moro, og tro oss: Det blir definitivt morsomt med denne golf-simulatoren fra Real World.

Hvordan virker det?

Hovedenheten kobles til PCen din via USB-inngangen, og fra den går det en ledning til hver hånd. Til å begynne med er det ikke til å komme ifra at du får litt Pinnochio følelse, men den gir seg heldigvis kjapt.

Som du ser av bildene til venstre eller i {{video}} styres hele spillet via dine håndbevegelser og fotpedalen.

Hver gang du svinger den medfølgende golf-kølla registrerer baseenheten hvordan slagene dine går. Og ja, vi vet at det høres helt fjernt ut, men det ser faktisk ut til å virke. Det skal imidlertid ikke legges skjul på at du av og til må slå et par ganger ekstra for å få ballen dit du vil, og vår topptrente idrettsutøverkropp fikk kjapt antydning til strekk i overarmen. Men, men, litt må man tross alt regne med etter å unevnelig mange år i godstolen foran TVen.

Spillet har heldigvis en egen treningsmodus som lar deg perfeksjonere sving- og putter-egenskapene dine før du starter konkurransen, og den er naturlig nok høyt anbefalt.

Klikk her for å se {{video}} fra treningsrunden.

18-hull.

Spillet tar deg gjennom fem 18-hulls baner, og underveis i spillet har du selvsagt en caddy som gir deg gode råd. Synes du det å gå i gjennom 18 hull høres litt vel ambisiøst ut, kan du i stedet velge Party Golf-modusen, som blant annet gir deg poeng for å treffe ting som kan knuse. Her kan du altså få utløp for en del innestengt frustrasjon som banemesteren på Bogstad golf-bane ikke vil akseptere, og med opp til fire spillere samtidig passer disse modusene spesielt godt som en vorspiel-aktivitet.

Prisen er 598 kroner for PC-versjonen hos Zailor.no, men svarer du riktig på de latterlig enkle spørsmålene under teksten her, er du altså med i trekningen av vårt demo-eksemplar. Lykke til!

Beklager – dette element er ikke lenger tilgjengelig.

PS: Den heldige vinneren blir kontaktet av oss via e-post. Blir du trukket ut som vinner må du svare på denne e-posten innen 24-timer, ellers vil premien gå til nestemann på lista.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer