Foto: & videoist: Per Ervland
Foto: & videoist: Per ErvlandVis mer

Vinn golf-simulator!

Real Worlds golf-simulator er en perfekt partyleke, og nå kan du vinne den.

Det er ikke til å legge skjul på at vår egen golf-erfaring ikke strekker seg lenger enn til mini-golf på Ekeberg. Vi er likevel ekstremt gode på å det moro, og tro oss: Det blir definitivt morsomt med denne golf-simulatoren fra Real World.

LES OGSÅ:

Hvordan virker det?

Hovedenheten kobles til PCen din via USB-inngangen, og fra den går det en ledning til hver hånd. Til å begynne med er det ikke til å komme ifra at du får litt Pinnochio følelse, men den gir seg heldigvis kjapt.

Som du ser av bildene til venstre eller i {{video}} styres hele spillet via dine håndbevegelser og fotpedalen.

Hver gang du svinger den medfølgende golf-kølla registrerer baseenheten hvordan slagene dine går. Og ja, vi vet at det høres helt fjernt ut, men det ser faktisk ut til å virke. Det skal imidlertid ikke legges skjul på at du av og til må slå et par ganger ekstra for å få ballen dit du vil, og vår topptrente idrettsutøverkropp fikk kjapt antydning til strekk i overarmen. Men, men, litt må man tross alt regne med etter å unevnelig mange år i godstolen foran TVen.

Spillet har heldigvis en egen treningsmodus som lar deg perfeksjonere sving- og putter-egenskapene dine før du starter konkurransen, og den er naturlig nok høyt anbefalt.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Klikk her for å se {{video}} fra treningsrunden.

18-hull.

Spillet tar deg gjennom fem 18-hulls baner, og underveis i spillet har du selvsagt en caddy som gir deg gode råd. Synes du det å gå i gjennom 18 hull høres litt vel ambisiøst ut, kan du i stedet velge Party Golf-modusen, som blant annet gir deg poeng for å treffe ting som kan knuse. Her kan du altså få utløp for en del innestengt frustrasjon som banemesteren på Bogstad golf-bane ikke vil akseptere, og med opp til fire spillere samtidig passer disse modusene spesielt godt som en vorspiel-aktivitet.

Prisen er 598 kroner for PC-versjonen hos Zailor.no, men svarer du riktig på de latterlig enkle spørsmålene under teksten her, er du altså med i trekningen av vårt demo-eksemplar. Lykke til!

Beklager – dette element er ikke lenger tilgjengelig.

PS: Den heldige vinneren blir kontaktet av oss via e-post. Blir du trukket ut som vinner må du svare på denne e-posten innen 24-timer, ellers vil premien gå til nestemann på lista.