Vi tester eDog!

Skulle du ønske at hunden din elsket musikk? Da er kanskje eDog noe for deg.

Her er en liten elektronisk hund som er minst like glad i musikk som deg. Den hvite tassen går under navnet eDog og har smeltet mangt et pikehjerte (og sannsynligvis noen guttehjerter også), siden den entret kontorlokalet.

LES OGSÅ:

Før du tar i bruk robothunden må du skru ut det ene bakbeinet og putte inn to AAA-batterier. Deretter trykker du hunden på nesen og eDog vil hilse deg med et lite og sjarmerende bjeff.

Trykk på lenkene til venstre for å se video av eDog! Psst: Jo kjappere bredbåndslinje, jo bedre kvalitet kan du velge.

Ekte musikkglede.

Ved å koble eDog til en musikk-kilde vil den begynne å vifte med ørene og vri hodet fra side til side. Den reagerer også dersom du plasserer den ved siden av en høyttaler, eller noe annet som gir fra seg lyd.

I tillegg er hunden utstyrt med syv lys i pannen som blinker i ulike farger og kombinasjoner når den lytter til musikk.

Hunden er utstyrt med en liten høyttaler på ryggen, men verken kvaliteten eller volumet på musikken imponerer. Vi foretrakk å koble til øretelefonene våre og høre på internettradio og musikk via MP3-spilleren. Hunden fungerte altså best som underholdning ved siden av datamaskinen.

Krever oppmerksomhet.

Når du aktiverer eDog for første gang er den i såkalt puppy mode. Det vil si at den utvikler personlighet etter hvordan du behandler den. De blinkende lysene på hodet indikerer hvilket humør den er i. For å tolke om den er glad eller lei seg må du slå opp i manualen som inneholder et utall forskjellige lyskombinasjoner.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den første tiden på kontoret var eDog manisk depressiv fordi vi ikke foret den med nok musikk, noe som resulterte i klynkelyder og et blått blinkende lys.

Etter hvert ble vi flinkere til å gi hunden oppmerksomhet slik at vi slapp å høre på metallisk syting og klaging halve dagen. For å gjøre eDog glad og fornøyd kan du også klappe den på hodet, der den er utstyrt med en liten sensor.

Nyttig?

Forbipasserende stusset på om eDog egentlig kan brukes til noe nyttig, og her er svaret egentlig nei. Den er kjempesøt der den bjeffer sin hule lyd og vifter med ørene i takt med musikken, men siden høyttaleren den kommer med er av dårlig kvalitet er det også alt den har å skilte med.

Likevel: Vi tipper den yngre garde vil skrike av begeistring hvis de finner eDog under juletreet i år!

Robothunden har en prislapp på rundt 400 kroner.

Trykk på lenkene øverst til venstre for å se video av eDog! Psst: Jo kjappere bredbåndslinje, jo bedre kvalitet kan du velge.