TEST: Subor

TEST: Subor

Høyttalersystem til iPod slipper musikken fri.

Publisert

Sobur er en liten, portabel høyttaler til iPod som tilbyr hyggelig selskap på stille kvelder ved kjøkkenbordet, i badekaret, i parken eller ute på balkongen.

Høyttaleren kommer i aluminium og du kan velge mellom flere spreke farger. Den kompakte størrelsen gjør den lite dominerende, slik at den kan plasseres hvor som helst.

Liten, men likevel kraftig.

Vi liker det rørformede designet, men lydkvaliteten har selvfølgelig nesten alt å si i dette tilfellet. Størrelsen tatt i betraktning leverer Subor en fyldig og detaljrik lyd, men er du vant til et fett stereoanlegg vil du merke at den høres en smule hul ut. Alt i alt er likevel resultatet meget bra.

Du kan skru opp volumet høyt uten at musikken tar skade av det, men merk at høyttaleren passer best i små rom - hvis ikke blir lyden slukt av omgivelsene. Det er også viktig at den vender mot deg for at lyden skal bli best mulig.

Fleksibelt.

Det følger med 3.5 mm minijack til 3.5 mm minijack-kabel slik at du kan koble til andre musikkspillere. Vi forsøkte med vår shuffle og det fungerte utmerket.

I tillegg får du med 3.5 mm minijack til USB-kabel, som lar deg koble systemet til PCen slik at det henter strøm herfra.

Trådløst.

Musikksystemet kan bli med ut på livet ved hjelp av fire AAA-batterier. Ved batteribruk lades ikke musikkspilleren, så husk å lade opp denne før du går ut døra.

Systemet fungerer fint, men det er likevel én ting vi må pirke på: Subor leveres ikke med fjernkontroll, så du må styre musikken via iPoden. Det hadde selvfølgelig vært mye mer praktisk å kunne skifte sang og justere volum fra sofakroken.

Konklusjon.

Subor er en god musikkompis når du sitter ute på balkongen og slapper av med en kopp kaffe, dersom du bor i en liten leilighet, eller hvis du ønsker litt bakgrunnsmusikk til fisketuren. Vi savner en fjernkontroll å styre musikken med, men utover det er det lite å sette fingeren på.

Subor koster 600 kroner. Med på kjøpet får du et sort fløyelsfutteral.

Takk til plix.no for lån av testprodukt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer