Foto: & video av Per Ervland
Foto: & video av Per Ervland Vis mer

TEST: Littlebee mini-helikopter

Å fly et av verdens minste helikoptere er grisemorsomt, og nederst i denne testen står det hvordan du kan vinne et eksemplar!

Publisert

Dette er noe så genialt som en (nesten) idiotsikker alt-i-ett pakke for wannabe-flygere i alle aldre.

At vi klarte å kjøre vår testmodell rett inn i alt som rørte på seg er selvsagt en helt annen sak, men der kan vi ikke skylde på noen andre enn oss selv.

Stor suksess.

Vi fikk vår demomodell fra PremiumToys, som nå selger helikopteret til 395 svenske kroner, men tilsvarende helikoptermodeller selges altså som hakka møkk hos nettbutikker i både inn og utland.

Og det skjønner vi godt, for dette er grenseløst mye moro for lite penger.

Fakta.

Etter å ha proppet IR-kontrollen full av walkman-batterier er det bare å trekke fram kabelen som ligger skjult bak lokket og plugge inn i helikopteret. En full lading tar cirka 30 minutter, noe som gir deg rundt 10 minutters flytid. Og tro oss; det holder lenge enten du vil irritere vettet av kollegaene dine eller skremme vettet av katta som sover i sofaen.

Sjekk ut videoen når dingz-gjengen prøveflyr helikopteret til venstre her! Psst: velg kvalitet etter hvor kjapt bredbånd du har.

Alt følger med.

I tillegg til selve helikopteret følger det selvsagt med en IR-fjernkontroll (som også fungerer som ladestasjon når du skal lade opp selve helikopteret), et sett ekstra halerotorblad og en noe kryptisk bruksanvisning.

Alt du trenger å kjøpe ekstra er derfor walkman-batteriene.

Konklusjon.

Under vår testperiode var det en ting som gikk igjen: Alle hadde lyst til å prøve, og alle ble imponert. Må-ha-faktoren er med andre ord skyhøy.

Vi digger vår Littlebee fordi den gir mye moro for lite penger, og har ingen problemer med å anbefale den.

Et par minuser bør likevel nevnes.

Bruk og kast.

Dette er en bruk og kast-leke, når den ikke fungerer lenger er det ingen vits i å reparere den. Heldigvis er isopor-helikopteret såpass lett at det tåler overraskende mye. (Tro oss, vi kræsjet ofte)

Den ekstremt lave vekten gjør det også nytteløst å fly ute hvis det er mye vind. Dette er en inneleke.

Vær også klar over at den styres via IR-signaler, noe som betyr at du mister kontakten med helikopteret med en gang det kommer bak en fysisk hindring.

Dette rokker likevel ikke med vårt hovedinntrykk: Littlebee er perfekt for alle som har lyst til å leke, og ikke minst en billig inngangsbillett for deg som vurderer å kjøpe et større og dyrere helikopter.

Vinn vårt testeksemplar!

Nei, det er ikke pent brukt, og du må antagelig sette i nye walkman-batterier. Men, og det er jo det viktigste: Det flyr fortsatt, og du kan få det helt gratis.

Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å svare riktig på disse 4 enkle spørsmålene her:

Beklager – dette element er ikke lenger tilgjengelig.

Lykke til!

PS: Vinneren blir kontaktet på e-post, og må svare på denne innen 24-timer. Hvis ikke går premien til nestemann på lista.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer