Foto: Jan Erik & Per Ervland
Foto: Jan Erik & Per ErvlandVis mer

TEST: Firewheel gummistrikk pistol

Hvis du er like rampete som oss vil du forstå at vårt førsteinntrykk av denne pistolen var positivt.

Pistolen ser skikkelig bad-ass ut, og gir inntrykk av å kunne skremme vannet av alt fra gamle damer til alle de knallharde kompisene dine. Men utseendet er ikke alt - her skulle det testes.

LES OGSÅ:

I bruk.

Til å begynne med trodde vi ikke at vi trengte bruksanvisningen, men vi innså kjapt at alt ikke var som det skulle: Alle strikkene ble nemlig skutt ut samtidig.

Heldigvis kom vi kjapt inn i det, og klarte tilslutt å skyte ut en og en strikk om gangen. Du velger selv om du vil lade med en eller flere strikker på samme spor, og totalt kan du skyte 10 runder før du må lade Firewheelen, Dette fungerer bra, men husk at jo flere strikker du har i samme spor, jo tyngre blir det å lade pistolen.

Etter dette var det bare å sette i gang og skyte på alt som rørte på seg, ja - bortsett fra at sjefen hadde gitt meg streng beskjed om å holde meg inne i et lite rom med noen flasker.

Trykk på videoknappene til venstre for å se video av Firewheelen og vår 14-årige ekspert i praksis!

Psst: Jo kjappere bredbåndslinje du har jo bedre kvalitet kan du velge.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Litt for svak.

Vi synes dessverre at Firewheelen er litt for pinglete. Den skyter riktignok omtrent 9 meter bortover og det svei en del når jeg skulle teste hvor vondt det gjorde å skyte seg selv, men den hadde ikke noen særlig kraft. Tomme halvlitersflasker måtte f.eks snus opp ned får at det skulle gå an å velte dem med Firewheelen. Du kan riktignok bruke flere strikker samtidig for å få litt mer futt på sakene, men da blir til gjengjeld pistolen tyngre å lade.

Konklusjon.

Til en pris på 298 kroner burde Firewheelen vært enda kraftigere for å havne på vår gaveliste. Likevel, den er både morsom og fin for alle som er i det rampete, men litt harmløse hjørnet.

Nytt:

Vi har nå fått vite at prisen på strikkpistolen skal reduseres til 198 kroner, og at strikkene som følger med skal bli enda sterkere. Det vil si at strikkpistolen blir et enda bedre kjøp for landets rampunger:-)

Firewheel-pistolen selges hos den norske nettbutikken måHadet!