Kjøkkenet ditt vil elske denne

Lei av Tivoli? Da kan du bare glede deg.

Sonoro er foreløpig ikke det mest kjente merket her til lands, men det har importøren NCMS tydeligvis bestemt seg for å gjøre noe med: De satser nemlig stort på denne Cubo-modellen, som kommer i utallige fargekombinasjoner - inkludert ulike tresorter.

LES OGSÅ:

Som du ser i videoen og på bildene var vår testmodell knall rød, en farge som i hvert fall vekker oppsikt. Noe for enhver smak her altså, men hva med lyden?

God kjøkkenlyd

Hovedhøyttaleren sitter på toppen av Cuboen og i tillegg er det en egen bassrefleksport som gir det lille trykket mange av dens konkurrenter mangler.

Nå er det nå en gang slik at det meste er relativt når det kommer til lyd, men side om side med vår vanlige PAL-radio fra Tivoli er det i hvert fall ingen tvil om at Cubo gir en langt fyldigere lydopplevelse.


I tillegg til å spille CD-plater er det selvfølgelig både FM og AM-radio (en egen DAB-versjon er også på trappene om du fortsatt har tro på det...), og kanskje viktigst av alt: Klokke og timer gjør at du kan bruke den som vekkerklokke om morgenen.

Det er dessverre ingen dockingplass til iPod/iPhone, men det er en vanlig linjeinngang som kan brukes til tilkopling av ekstrautstyr om du skulle bli helt desperat.

Vi liker Cuboen, den virker solid og gjorde et godt inntrykk. Med sine 21 cm i bredden er den også lett å finne plass til på kjøkkenbenken eller på nattbordet. Prisen akkurat nå er cirka 2.490, og er du like glad i bass som oss er den verdt det.

Testprodukt lånt av NCMS.