En GIGANTISK fjernkontroll

Så stor at du aldri vil rote den bort og så lettlest at selv bikkja kan bruke den.

En GIGANTISK fjernkontroll
Publisert

Vi har lagd mange saker om gigantfjernkontroller tidligere, så da vi kom over denne Jumbo kontrollen til billige 129 kroner i varehuset Jula måtte vi selvfølgelig slå til.

Men hva i all verden skal du med den?

Vel, de mest opplagte kundene er selvsagt de som har begynt å se dårlig, og ikke skjønner bæret av hva som står på knappene på den fjernkontrollen de har i dag. Den er også perfekt for de av dere som har huset fullt av smågnagere på to eller fire ben.

Siden denne kontrollen er så billig kan du nemlig legge din rådyre Logitech Harmony 1100 utenfor ungenes rekkevidde med god samvittighet. Sist, men ikke minst er den selvsagt perfekt for rotekoppene der ute, som ofte bruker halve TV-kvelden på å lete etter fjernkontrollen mellom pizzaeskene. Du vet selv hvilken gruppe du tilhører...

Så hva får du egentlig?

I tillegg til den gigantiske størrelsen (28 cm lengde, 12,7 cm bredde og 2 cm dybde) er Jumbo-kontrollen programmerbar og kan erstatte opptil seks ulike enheter.

I teorien i hvert fall, for så veldig avansert er den ikke.

Programmeringen av enhetene dine (TV, DVD, dekoder, video osv) kan skje på to måter: Du trykker deg fram på fjernkontrollen til den oppdager enheten din, eller du kan selv taste inn den tresifrede koden som passer (oversikt følger selvsagt med).

Dessverre kan du ikke programmere inn en og en tast manuelt, og hvis du ikke finner en nøyaktige kode til akkurat din enhet vil du altså kun få basisfunksjonene volum-kontroll, kanal-zapping, samt av og på. Selv prøvde vi kontrollen på en flat-TV fra Samsung og Grundigs Riks-TV dekoder, og på den siste fikk vi f.eks ikke aktivert den digitale tekst-TVen eller pause-funksjonen. Nu vel, til denne prisen, kan man kanskje ikke forvente mer.

Uansett: Kjøp den selv hvis du har behovet, hvis ikke; kjøp den til familiens eldre garde: De store tastene kommer til å gjøre deres, og dermed din, TV-hverdag langt enklere.

Mer om fjernkontroller får du her!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer