Årets beste og verste TV-kjøp

Klar for romjuls- eller januarsalg på flat-TV? Da bør du følge nøye med nå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

2007 var året der mange norske TV-kunder måtte lære seg et nytt begrep. Dette var nemlig året der 1080p, eller modeller med såkalt "full HD" virkelig begynte å bli lett tilgjengelige, også i de butikkene der vi vanlige lønnsslaver handler.

LES OGSÅ:

Men.

Det mange selgere derimot ikke er så flinke til å opplyse om er at en logo med 1080p ikke nødvendigvis betyr at TVen gir deg et godt bilde hjemme i din egen stue.

For fullt utbytte av de høyoppløste signalene kan du nemlig glemme de vanlige TV-sendingene. Du må derimot enten bruke de nye høyoppløste videoformatene HD DVD eller Blu-ray, spillkonsollene PS3 og Xbox 360, samt noen få sendinger via parabol.

Men ikke fortvil.

Alle TVene i denne sammenligningen, høyoppløst eller ikke, har nemlig den store fordelen at de også klarer å gi deg gode bilder enten du ser på vanlige TV-sendinger eller har rasket med deg en DVD-film fra din lokale RIMI-butikk på vei hjem fra jobb.

Tja, nå overdrev vi jo litt - for dette gjelder selvsagt ikke TVen vi kårer til årets verste TV-kjøp, og du finner dem alle ved å trykke på lenken under her:

Her finner du årets beste og verste TVer!