Yamaha har gått fra konseptene

Og takk og pris for det!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er kanskje litt tidlig å si at markedet for såkalte quad-bikes er i ferd med å ta av, selv om dingz.no syntes det ble veldig gøy selv med bare tre hjul.

LES OGSÅ:

I alle tilfelle bør noen bite seg merke i Yamahas vanvittige firehjulsmirakel.

Tøff i Toyko.

Den japanske industrigiganten vil angivelig ta med seg en hel bøling med nye motorsykler og scootere til Tokyo Motor Show i slutten av måneden, og hvis Tesseract er noe å dømme etter har DinSide Motors journalister noe å glede seg til.

I motsetning til tradisjonelle firhjulinger, så kan Tesseract lene seg til ene eller andre siden, akkurat som en vanlig motorsykkel. Å kalle dette en motorsykkel er kanskje å tøye begrepet til bristepunktet, men la oss bare kalle den noe av det råeste vi har sett siden Batmans monstrøse tohjuling.

Dobbelmotor.

Detaljene rundt Yamahas konseptsykkel er foreløpig få, men vi vet at det dreier seg om en hybridsykkel med både V-Twin-motor (av ukjent størrelse) og el-motor.

Yamaha påstår dessuten at sykkelen er så å si like bred som en ordinær MC, noe som høres fullstendig usannsynlig ut - og forhåpentligvis er sant.

Akkurat som trehjulingen Piaggio MP3 er Tesseract utstyrt med en mekanisme som holder den oppreist selv når den står i ro, eller er parkert for vinteren.

La siklingen begynne. Såpass har Yamaha fortjent.

Kilde: Autoblog