Xenon-blits på iPhone

Lei av grovkornede iPhone-bilder?

Snapture Labs er på et vis Apple sin høyre når det kommer til kameradelen på iPhonen: De retter opp der Apple selv ikke strekker til.

LES OGSÅ:

Og blant flere av manglene til det som har blitt verdens mest solgte mobiltelefon, er kanskje mangelen på blits noe av det største savnet. Men får Snapture Labs det som de vil, kan du snart ta bilder også innendørs med iPhonen.

Xenon-blits.

Blitsen, Snapture Flash, fungerer ved hjelp av en egen applikasjon, Snapture 2.2, i tillegg til et deksel som skal festes rundt mobiltelefonen.

Xenon er kjent for å være mye sterkere enn vanlig blits, og ifølge Snapture skal den nye blitsen være 100 ganger mer effektiv enn standard LED-blits. (Se eksempelbilder her)

Den eksterne blitsløsningen skal også bruke minimalt med strøm ettersom den kun er aktiv idet du tar bilder, ergo skal du kunne ta over tusen bilder før den må lades opp.

Må hackes.

Men fortsatt er iPhone-blitsen kun en protoutgave. Og hvis den kommer i salg (du kan melde din interesse her), blir du nødt til å jailbreake mobiltelefonen først, ettersom programmet Snapture 2.2 ennå ikke er tatt inn i Apple sin egen butikk ...

Kilde: ohgizmo.com