Xbox 360 Laptop mk2 er grønn

Og gjør oss grønn av misunnelse.

Ferie er fint, men selve konseptet har én vesentlig svakhet: Det er ikke uten videre mulig å sitte på hytta og spille Xbox 360. For det første har TVen stått på samme sted i tretti år, og ser ut som den ble bygget en gang like etter krigen. For det andre skal alltid de andre se på noe annet.

LES OGSÅ:

Kompakt.

Xbox 360 Laptop mk2 er løsningen på alle dine problemer. Ok, det fjerner ikke det stygge utslettet du oppdaget i går, men den løser alt det andre du sliter med.

Det er noen gira journalister hos teknobloggen Engadget som står bak mesterverket, og vi er tilbøyelig til å si at den ser penere ut enn originalen. De grønne detaljene vil kanskje ikke falle i like god jord hos alle, men ettersom grønt dominerer Xbox-logoen er det et, eh, logoisk trekk.

Kassen er som bildene til venstre redesignet fullstendig sammenliknet med den hvite vi kjenner fra før, og skjermen er bygget naturlig inn i chassiset, i motsetning til løsningen vi skrev om i går.

Skjerm med sjarm.

Skjermen er 17 tommer stor og har en oppløsning på 1280x768, som altså er uhyggelig nærme 720p-oppløsningen du finner på de fleste 360-spillene. Du kan fortsatt sende videosignalet til en ekstern skjerm via VGA, komponent eller kompositt, så boksen er ikke ubrukelig i stua der du har 50-tommeren.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tastaturet er en enkel, ukomplisert USB-utgave, og tynt nok til å skvise inn i en liten boks.

Skaperne har også lagt inn en ekstra USB-port, slik at det totale antallet nå er tre.

Du kan se en tendensiøs Xbox 360 Laptop mk2 vs. PlayStation 3 her.

Trykk her for flere hotte 360-saker

Kilde: Engadget